Главная » Первая,Вторая лиги
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

В’ячеслав Мавров повідомив, що ім’я нового головного тренера ФК «Львів» стане відомим у середу.


Ви знаєте про ситуацію, яка склалася у нас. Я з головною командою лише півтора дні, з хлопцями практично два місяці не був, адже працював у другій команді, яка грає у другій лізі. Результат, звичайно, ж не влаштував. Ми не змогли забити, незважаючи на те, що було достатньо моментів, кращих уже, мабуть, і не придумаєш. Але все одно якість гри, порівнюючи з тим рівнем, який команда демонструвала раніше, набагато гірша. У чому причина – не знаю. Сподіваємося, що найближчим часом буде новий головний тренер, який матиме час до наступного туру (21-22 серпня) розібратися в ситуації і знову налагодити командні дії, яких, на жаль, сьогодні було замало.

І все ж таки, на вашу думку, куди пропала та гра, яку команда демонструвала ще два місяці тому?
Не можу цього сказати. Для того, щоб проаналізувати дії футболістів, треб ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 750 | Добавил: romantikp71 | Дата: 11.08.2009 | Комментарии (0)

Овидиопольский «Днестр» при очень уж посредственной игре сумели одолеть на выезде «горожан» Харькова, испортив им домашнюю премьеру в первенстве Украины среди коллективов первой лиги.


Игру обе команды начали в размеренном, можно даже сказать неспешном темпе. Гости явно присматривались ко вражеской обстановке, а хозяева, наверное, так же пытались понять: где они и что от них требуется. Последнее было не мудрено, так как нынешний «Харьков» - это настоящий ансамбль тинэйджеров (средний возраст команды 19,9 года), а самому возрастному игроку коллектива, Олегу Сивухе, не так давно исполнилось 25 лет (правда, в заявке на игру его не оказалось).

И надо же, мерное течение первых минут встречи нарушил штрафной у ворот Ходановича, завершившийся голом. Опытный Полтавец вместо ожидаемого многими удара метров с 22-х низом подключил к атаке Хромых, а тот мощно слева прострелил. Пас, видать, был адресован кому-то из игроков «Днестр ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 731 | Добавил: romantikp71 | Дата: 10.08.2009 | Комментарии (0)

Тренер ФК "Харьков" Михаил Стельмах рассказал о предсезонной подготовке и особенностях работы с молодыми футболистами команды.


Михаил Андреевич, Насколько вы удовлетворены тем, как прошла предсезонная подготовка команды?
Из-за того что матчи двух первых туров с участием «Харькова» перенесли, мы собрались попозже. Это произошло не по нашей вине. Но всё равно запланированную программу выполнили. Провели 4 спарринга. Так что в целом подготовка прошла нормально. Удовлетворительно.

Насколько для вас принципиально, что матчи двух первых туров перенесены на более поздний срок? Есть ли неудобства в том, что чемпионат начался для «Харькова» лишь с 3-го тура?
Лучше бы начинали вместе со всеми. Немножко выбились. Но, в принципе, ничего страшного. Потихоньку наверстаем.

Раньше вы работали с уже сформировавшимися, опытными футболистами. Сейчас - в большинстве своем с юношами. В чем специфика работы с молодыми ребятами? С ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 693 | Добавил: romantikp71 | Дата: 10.08.2009 | Комментарии (0)

На 81-й хвилині матчу ФК «Львів» - «Арсенал» (Біла Церква) голкіпер львів'ян Мар'ян Марущак у карколомному стрибку відбив удар зі штрафного півзахисника білоцерківців Романа Литовчака. Такий сейв Мар'яну вдався ціною травми. Інформаційна служба городян поцікавилась станом здоров'я першого номера синьо-золотих Левів.


Мар’яне, привіт! Як себе почуваєш?
Почуваюсь не дуже добре. Щойно зробив рентген. Кістки не зломані, але пошкодження ключиці досить серйозне. Тому за попередніми висновками медиків не зможу бути задіяним у матчах нашої команди мінімум два тижні.

Що ти скажеш про вчорашню гру в цілому?
Ну знову повторюється ситуація, коли ми володіли територіальною та ігровою перевагою весь матч, мали ряд моментів, але не змогли їх реалізувати, на жаль.

В чому справа, як ти гадаєш?
Можливо причини в психології. Якщо заб’ємо два-три голи і знову відчуємо смак перемог, то все піде добре. А зараз нам нещасти ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 693 | Добавил: romantikp71 | Дата: 10.08.2009 | Комментарии (0)

Блискуче рпозпочала новий сезон чернівецька «Буковина». Після виїзної перемоги на старті над резервістами ФК «Львів» підопічні Миколи Трубачова впевнено «розібралися» вдома з конкурентом у боротьбі за путівку до І ліги «Нивою» (Вінниця) – 3:0.

«Буковина» (Чернівці) – «Нива» (Вінниця) – 3:0 (3:0)

17.00. Чернівці. Стадіон “Буковина”. 4000 глядачів. 21 градус.
Голи: Климус (5), Коробкін (30 п.), Чуприна (44).
Судді: Михайло Митровський (Ужгород), Андрій Папірович (Хмельницький), Анатолій Дудчик (Чернігів). Резервний суддя – Микола Скорейко (Чернівці). Делегат ФФУ – Олександр Бойко (Київ).
Чернівці: Андрій Мельничук, Сергій Шевцов, Євген Чуприна , Петро Климус (Ілля Галуха, 83), Павло Іванов, Олександр Семенюк (Сергій Ільїн, 88), Роман Ємельянов (Олександр Маковійчук, 69, Валерій Блажко, 71), Степан Маковійчук (Олександр Лакуста, 90+2), Ігор Мігалатюк, Владислав Коробкін – к (Андрій Драголюк, 46), ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 902 | Добавил: romantikp71 | Дата: 09.08.2009 | Комментарии (0)

Наставник «Волині» не погодився з правильністю призначення пенальті у матчі, а головний тренер «Фенікса-Іллічовця» подякував своїм підопічним за мужність і характер.


Віталій Кварцяний, головний тренер «Волині»:
- Сьогодні одна команда хотіла грати, а інша не давала грати. Ми зараз дивилися відеозапис, там пенальті не було, спровокували суддю. «Фенікс-Іллічовець» взагалі провокував весь матч, самі не грали і нам не давали. Суддя піддався на провокацію. Тому ми будемо звертатися до федерації з тим, що пенальті був призначений незаконно.

Іван Марущак, головний тренер «Фенікса-Іллічовця»:
- Хочу подякувати команді за мужність, за той характер, який вони проявили і за ту силу волі, яка була навіть після пропущеного м’яча. До речи, необов’язкового, тому що футбол це не шашки, а боротьба. Було забагато штрафних у бік наших воріт. «Волинь» дуже сильна команда, команда під завдання і для нас сьогоднішня нічия хай і ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 737 | Добавил: romantikp71 | Дата: 09.08.2009 | Комментарии (0)

ФК «Полтава» в областном дерби неожиданно не сумела преодолеть сопротивление кременчугского «Кремня», сыграв вничью 1:1


Начало матча задержали по банальной причине – опоздала пожарная машина. Так что началась игра аккурат к тому времени, когда начался дождь. Играть пришлось по мокрому полю, что в конечном итоге больше сказалось на хозяевах, которые обязаны были побеждать. Естественно, следовали дальние удары, один из которых в исполнении Никановича (не без помощи рикошета) оказался результативным. Однако во втором тайме игра выровнялась, а иногда уже кременчужане запирали хозяев на их половине поля. На 79 минуте безобидный дальний удар в исполнении Волошина оказался проблематичным для Зарубина: мокрый мяч скользнул по руке стоящего вратаря и закатился в угол ворот. До конца поединка вновь выйти вперед полтавчане не смогли, да и моментов особых не имели.

ФК «Полтава» – «Кремень» 1:1

Голы: Никанович 41, Волошин ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 572 | Добавил: romantikp71 | Дата: 09.08.2009 | Комментарии (0)

«Фенікс-Іллічовець» вирвав нічию в домашньому матчі проти луцької «Волині» - 1:1. Це перше очко, яке здобуває команда з Калініно на своєму полі в новому чемпіонаті.


У минулому турі «Фенікс-Іллічовець» зумів здобути перше очко, зігравши на виїзді внічию з овідіопольським «Дністром» (2:2), хоча у тій зустрічі команда з Калініно могла цілком розраховувати і на перемогу.

«Волинь» же вдома обіграла «Нафтовик» з мінімальним рахунком (1:0), але «коуч» луцької команди Віталій Кварцяний залишився м'яко кажучі незадоволений діями своїх підопічних. Тому, можна не сумніватися, гравці «Волині» у гостьовому протистоянні проти «Фенікса-Іллічовця» бажали продемонструвати своєму наставнику, що здатні на більше.

Саме луцька команда створила перший небезпечний момент у матчі. На 8-й хвилині Євген Павлов завдав гострого удару, але Костянтин Шевченко у падінні встиг перевести м'яч на кутовий.


Господарі у першому ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 731 | Добавил: romantikp71 | Дата: 09.08.2009 | Комментарии (0)

В своем дебютном поединке в первенстве страны-2009/2010 вторая команда столичного «Динамо» (поединки трех первых туров из-за занятости многих исполнителей команды в сборной Украины U-19, которая выиграла чемпионат Европы, перенесены) довольно-таки неожиданно уничтожила на выезде харьковский «Гелиос».


На поле «Гелиос-Арены» вышло сразу пять новоиспеченных чемпионов Старого света (Парцвания, Бутенин, Кушниров, Еременко, Рыбалка и Шевчук), компанию которым составили 17-летние воспитанники клубной академии. Харьковчане пока похвастать такими молодыми перспективными исполнителями не могут: клубу-то от роду и семи лет еще нет, а детская академия «Гелиоса» функционирует только два года.

Несмотря на это, д.Дебют поединка остался полностью за хозяевами поля, которые за счет тотального давления и прессинга сумели навязать молодым гостям из Киева свое видение игры. И уже на 5-й минуте «солнечные» упустили первый реальный ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 621 | Добавил: romantikp71 | Дата: 09.08.2009 | Комментарии (0)

Під час матчу «Зірка» - «Нафтовик» між фаними господарів та військовослужбовцями, які забезпечували безпеку на стадіоні, відбулася бійка.


В період з 38-ої по 43 хвилину матчу глядачі на стадіоні «Зірка» могли спостерігали не лише за грою своєї улюбленої команди, а й рукопашний бій у виконанні військовослужбовців та фанатів кіровоградської команди.

З моменту відродження кіровоградської «Зірки» діють два фан-групування. І ось одне з них вирішило приєднатися до інших, котрі вийшли до них зустріч. Військовослужбовці в нижній частині трибун їх зупинили, забезпечуючи безпеку і запропонували вище трибун; ті відмовилися і залишилася на місці.

Офіцер військової частини, головний відповідальний за безпеку на матчі, кореспонденту turnir.com.ua про подальші дії фанів та військовослужбовців прокоментував так: «ми попередньо інструктували військовослужбовців як діяти в тих чи інших ситуаціях; коли фанам запропонували не й ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 675 | Добавил: romantikp71 | Дата: 09.08.2009 | Комментарии (0)