Главная » 2009 » Август » 9 » В Кіровограді фани побилися з військовими
В Кіровограді фани побилися з військовими
22:03

Під час матчу «Зірка» - «Нафтовик» між фаними господарів та військовослужбовцями, які забезпечували безпеку на стадіоні, відбулася бійка.


В період з 38-ої по 43 хвилину матчу глядачі на стадіоні «Зірка» могли спостерігали не лише за грою своєї улюбленої команди, а й рукопашний бій у виконанні військовослужбовців та фанатів кіровоградської команди.

З моменту відродження кіровоградської «Зірки» діють два фан-групування. І ось одне з них вирішило приєднатися до інших, котрі вийшли до них зустріч. Військовослужбовці в нижній частині трибун їх зупинили, забезпечуючи безпеку і запропонували вище трибун; ті відмовилися і залишилася на місці.

Офіцер військової частини, головний відповідальний за безпеку на матчі, кореспонденту turnir.com.ua про подальші дії фанів та військовослужбовців прокоментував так: «ми попередньо інструктували військовослужбовців як діяти в тих чи інших ситуаціях; коли фанам запропонували не йти нижньою частиною трибун, вони зупинилися і розташувалися перших рядах трибун, ставши на сидіння та псуючи їх; наші хлопці зробили зауваження, на що отримали образливі слова».


«Деякі з військовослужбовців не втрималися і силою вирішили їх забрати з сидінь, а далі почалася бійка, результатом якої стали двоє травмованих з гематомами серед фанів та шість військовослужбовців нині будуть давати пояснення з даної ситуації» - сказав офіцер.

За 5 хвилин військовослужбовцям вдалося заспокоїти фанів, розігнавши їх від території бійки.

Це в перше була на кіровоградському стадіоні бійка такого масштабу і будемо сподіватися, що в подальшому це не повториться.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 677 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]