Главная » Первая,Вторая лиги
« 1 2 ... 6 7 8

В преддверии первой каледарной игры нового сезона с мариупольским "Ильичёвцем-2" 19-летний коренной днепродзержинец, опорный полузащитник Станислав Передистый, отданный в аренду донецким "Шахтёром" в днепродзержинскую "Сталь", дал интервью клубной пресс-службе.


Стас, в каком возрасте ты стал задумываться над будущей профессией? Как начинался твой путь в футболе? Кто твой первый тренер?
Я никогда не задумывался над будущей профессией, один раз я пришёл домой и мама мне сказала – ты идёшь на футбол.

Мне тогда было 7 лет и она отвела меня в футбольную секцию. До этого я занимался каратэ, тхеквондо. В те времена начинал нападающим.

Так что в футбол меня привела мама, за что я ей очень благодарен. Начинал я. как и многие, нападающим.


Скажу ещё, что был такой период в жизни, когда я хотел забросить занятия футболом из-за того, что летом, когда все отдыхали, мне нужно было идти на тренировки.

Один раз я при ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 785 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Новый сезон чемпионата Украины во второй лиге открывал поединок группы Б в Донецке между местным "Олимпиком" и криворожским "Горняком".

Стоит отметить, что футболисты "Горняка" отправились на поединок в Донецк в день игры 25 июля в 1:00 ночи.

Сей поздний выезд был связан с проведением в столице Донбасса Евро-2009 среди молодежных команд до 19 лет.

Также стоит сказать, что на стадионе "Олимпик", сегодня принявшем матч команд второй лиги, тренируется сборная Англии.


По игре можно сказать следующее: криворожане с лихвой отомстили хозяевам за 0:4 в прошлом сезоне здесь же.

Отличились новички "горняков": хет-триком отметился Роман Довжик, еще один мяч провел экс-титановец Евгений Арбузов.

И один раз донетчане отправляли мяч в сетку собственных ворот.

"Олимпик" (Донецк) - "Горняк" (Кривой Рог) 1:5 (0:4)

Голы: Влаев (48) - Довжик (5, 12, 55), Саетов (23, аг), Арбузов (34)

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 712 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Обновленной почти до неузнаваемости предстала ФК «Полтава» пред очи немногочисленных (из-за жары) болельщиков в первом официальном матче нового чемпионата. Селекция и летняя подготовка принесли свои плоды: подопечные Ивана Шария обыграли «Днепр-75» с разгромным счетом 4:0.


Сразу четверо новичков вышли в стартовом составе ФК «Полтава», которая лишь чудом не вышла в первую лигу. Статус одного из лидеров соревнований обязывает – и горожане плодотворно поработали в межсезонье. Прежде всего, изменили расстановку игроков на поле и тактику ведения игры. Если раньше полтавчане играли больше длинными передачами в расчете на единственного форварда, активно используя фланги, то сейчас перешли на классическую 4-4-2 с игрой в короткий и средний пас.

Но поначалу такая манера действий результатов не приносила. И хотя первые минут 10 хозяева контролировали игру и мяч, подолгу не выпуская днепрян с их половины поля, до опасных моментов дело не до ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 900 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

За перший тайм матчу ФК «Львів» – «Десна» гості не спромоглися на жодний удар по воротах львівської команди, однак, попри повну перевагу львів’ян, гра закінчилася лише з рахунком 2:0.


Ігор Ільків (ФК «Львів») 
Те, що не пропустили вже у другому матчі поспіль, мабуть, свідчить про надійну гру в захисті. Хоча суперники у нас були досить серйозні – і в першому матчі у Тернополі, і сьогодні у Добромилі, коли грали з «Десною». Проте у нас самих з’явилося більше досвіду, ми один сезон провели у прем’єр-лізі, прагнемо повернутися туди. Тому у кожному матчі потрібно доводити свою силу. Усі суперники налаштовуються на гру з ФК «Львів» по-особливому. Перш за все це стосується того, що діють вони від оборони, доводиться долати захисні побудови суперників. Щодо «Десни», то всім відомі їхні проблеми та чинники, які заважають повністю концентруватися на грі. Однак ми не зважаємо на стан суперників, а намагаємося грати у свою гру, яка приносить ре ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 721 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Післяматчева прес-конференція після гри ФК «Львів» – «Десна» (Чернігів) (2:0) розпочалася компліментами в.о. головного тренера «Десни» Юрія Овчарова на адресу суперників.


Юрій Овчаров (в.о. головного тренера «Десни») 
Я переконаний на 99 відсотків, що ФК «Львів» з такою грою і з таким підбором виконавців удасться виконати завдання виходу у прем’єр-лігу. Сьогодні футболісти господарів переважали нашу команду, вони показали хорошу гру, добре рухалися на полі і заслужено перемогли. Ви знаєте про наші проблеми, ситуація і надалі критична, тому дорікнути хлопцям не можу. Як могли, так і грали.

Юрій Беньо (головний тренер ФК «Львів»)
Дякую за компліменти своєму колезі. Проте вони, напевно, трохи передчасні, оскільки вся боротьба у нас попереду. У нас молода команда, яка тільки формується, і на цьому шляху ще виникатимуть труднощі. Так, ми набралися досвіду, виступаючи у прем’єр-лізі, хлопці грають значно впевненіше, ніж раніше ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 649 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

По завершення матчу другого туру між кіровоградською «Зіркою» та луцькою «Волиню», який завершився в нічию 2:2, відбулася прес-конференція за участі головних тренерів команд.


Головний тренер кіровоградської команди Ігор Жабченко:
Після поразки в першому турі від ПФК «Севастополь» хотілось перед власними глядачами показати як найкращу гру, а «Волинь» це чудовим подразником. Ми хочемо довести, що в першу лігу прийшли не просто відбувати номер. Нині ще не вистачає моїй команді функціональної готовності, але на далі будемо працювати над цим. В подальшому ще працюватимемо над доукомплектацією команди, потрібний опорний півзахисник. А головне, щоб команда радувала вболівальників чудовою грою.

Головна задача на цей сезон для вас?
Я максималіст. На 17-му місці не цікаво, який смисл грати. А от в п’ятірці, десятці було б добре. Все буду робити для цього.

Як оціните гру воротаря Романа Єрещенка?
Він зіграв на високому рівні, ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 720 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Представник тренерського штабу олександрійців зізнався, що діяти проти кримської команди було важко, «коуч» же кримчан, впевнений, що незважаючи на поразку, глядачам гра у виконанні його підопічних сподобалася.


В’ячеслав Богодєлов, тренер ПФК «Олександрія»:
- «Фенікс-Іллічовець» дуже непоступлива команда, швидко відходить у захист, який важко зламати. Протягом гри ми зробили чимало флангових навісів, але, на жаль, реалізація нас не підвела лише наприкінці матчу. Гра була дуже важкою, тому ми дуже задоволені цією перемогою. Вдома у матчі против «Нафтовика» ми не виграли, на щастя, сьогодні надолужили втрачене.

Іван Марущак, головний тренер «Фенікса-Іллічовця»:
- Враження від сьогоднішньої гри найприємніші, але так у футболі буває: пішли у напад – потрапили у полон. Півтора тайми ми просиділи у воріт суперника, в останні п'ятнадцять хвилин олександрійці із свого штрафного майданчика практично не виходили. Ми дуже хотіли ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 735 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Кореспондент «Високого Валу» пішов до офісу ФК Десна та спробував з’ясувати «хто винний?» та «що робити?».


Вчора вранці звилась інформація, що футболісти чернігівської Десни відмовляються їхати до Львова, де завтра має відбутися календарна гра чемпіонату України з футболу між місцевим ФК Львів та Десною. Причина – відсутність грошей.

Перший, з ким довелося поговорити, був віце-президент клубу Володимир Сулім.

- Пане, Володимире, чи правда, що команда не поїде на гру до Львова?

- Цілком можливо, оскільки виїзд вже вдруге переноситься (спочатку планували виїхати вчора вночі, потім сьогодні вранці), а до гри залишається не так багато часу.

- У чому причина?

- На даний момент у нас немає грошей на виїзд, а президент клубу Олександр Поворознюк ігнорує усі звернення.

- Почекайте, але ж ви говорили, що Поворознюк пішов із клубу?

- Говорив, бо він сам казав «Не потрібен мені цей футбол. Я кидаю команду» ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 871 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

1-10 11-20 ... 51-60 61-70 71-78