Главная » 2009 » Август » 9 » «Фенікс-Іллічовець» здобув перше очко вдома
«Фенікс-Іллічовець» здобув перше очко вдома
22:17

«Фенікс-Іллічовець» вирвав нічию в домашньому матчі проти луцької «Волині» - 1:1. Це перше очко, яке здобуває команда з Калініно на своєму полі в новому чемпіонаті.


У минулому турі «Фенікс-Іллічовець» зумів здобути перше очко, зігравши на виїзді внічию з овідіопольським «Дністром» (2:2), хоча у тій зустрічі команда з Калініно могла цілком розраховувати і на перемогу.

«Волинь» же вдома обіграла «Нафтовик» з мінімальним рахунком (1:0), але «коуч» луцької команди Віталій Кварцяний залишився м'яко кажучі незадоволений діями своїх підопічних. Тому, можна не сумніватися, гравці «Волині» у гостьовому протистоянні проти «Фенікса-Іллічовця» бажали продемонструвати своєму наставнику, що здатні на більше.

Саме луцька команда створила перший небезпечний момент у матчі. На 8-й хвилині Євген Павлов завдав гострого удару, але Костянтин Шевченко у падінні встиг перевести м'яч на кутовий.


Господарі у першому таймі грали досить обережно. Створити біля воріт «Волині» небезпечний момент кримчанам вдавалося нечасто. Втім, і свої володіння «Фенікс-Іллічовець» охороняв надійно, хоча після епізоду на початку зустрічі, гості ще кілька разів завдали проблем голкіперу господарів. І навіть змогли на 32-й хвилині відправити м'яч за лінію воріт калінінців, але Вячеслав Шарпар, який завдав удару головою був у положенні поза грою.

На жаль для вболівальників «Фенікса-Іллічовця», по правилам забили гості у середині другого тайму. «Волинь» кілька разів підряд пробивала штрафний у небезпечній відстані від воріт господарів. Після одного з таких ударів на 64-й хвилині м'яч залетів точно у верхній кут.

Відверто кажучі, моментів для порятунку гри господарі створили небагато. Гості грамотно захищалися і не дозволяли калініцям наносити небезпечні удари. І все ж захист «Волині» помилився. На 84-й хвилині після розіграшу стандарта у штрафному майданчику «Волині» на газон завалили Ігоря Луценка. Безсумнівний пенальті. До «точки» підійшов Корольков і упевнено переграв темношкірого голкіпера «Волині» Іссу Ндоє.

У компенсований час господарі могли вирвати й перемогу, але Альберт Шахов не зміг точніше пробити у падінні.

«Фенікс-Іллічовець» (Калініно) - «Волинь» (Луцьк) - 1:1
9 серпня 2009. Калініно. Стадіон «Юність».
«Фенікс-Іллічовець»: Шевченко, Бобух, Луценко, Антонюк, Малка, Яковенко, Повальчук (Ануфрієнко, 46), Ткачук (Бугайов, 87), Корольков (Полянський, 90+2), Блудов (Шахов, 46), Івашко (Федосенко, 73).
Головний тренер: Іван Марущак.
«Волинь»: Ндоє, Мостовий, Шарпар (Снитко, 46), Шевелюхін, Симінін, Лопес (Шаврін, 81), Гошкодеря, Кінаш (Карковський, 76), Пічкур (Рибальченко, 57), Павлов (Марковець, 33), Піщур.
Головний тренер: Віталій Кварцяний.
Голи: Корольков, 84 - з пенальті; Піщур, 64.
Попередження: Луценко, 43, Яковенко, 51, Ануфрієнко, 57; Шарпар, 17, Гошкодеря, 55, Карковський, 79.
Арбітр: Володимир Головко (Дніпропетровськ).

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 733 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]