Главная » 2009 » Август » 11 » Мавров: завтра стане відомий головний тренер ФК «Львів»
Мавров: завтра стане відомий головний тренер ФК «Львів»
09:52

В’ячеслав Мавров повідомив, що ім’я нового головного тренера ФК «Львів» стане відомим у середу.


Ви знаєте про ситуацію, яка склалася у нас. Я з головною командою лише півтора дні, з хлопцями практично два місяці не був, адже працював у другій команді, яка грає у другій лізі. Результат, звичайно, ж не влаштував. Ми не змогли забити, незважаючи на те, що було достатньо моментів, кращих уже, мабуть, і не придумаєш. Але все одно якість гри, порівнюючи з тим рівнем, який команда демонструвала раніше, набагато гірша. У чому причина – не знаю. Сподіваємося, що найближчим часом буде новий головний тренер, який матиме час до наступного туру (21-22 серпня) розібратися в ситуації і знову налагодити командні дії, яких, на жаль, сьогодні було замало.

І все ж таки, на вашу думку, куди пропала та гра, яку команда демонструвала ще два місяці тому?
Не можу цього сказати. Для того, щоб проаналізувати дії футболістів, треба було бути в команді, з ними їздити на збори і на ігри. Я ж бачив до цього тільки одну гру за цей період. Тому судити, чому це так, складно. Але помітно, що щось у колективній грі надламалося. Не відчувається монолітної команди, футбольного куражу, немає реалізації та деяких інших ігрових моментів, за рахунок яких ця команда була цікавою.

У другому таймі ви зробили заміни у складі. Зокрема, активно ввійшов у гру Танчик. Чи не потрібно було раніше випустити свіжих виконавців?
У першому таймі грав молодий Грицай, і його грою також можна бути задоволеними. Просто за підсумками першого тайму трохи замало гостроти було з флангів, Тому вийшов Худзік ще в першому таймі, а згодом з’явився на полі Танчик, тому що треба було розкривати оборону суперників через фланги. Ясна річ, що названі футболісти, маючи хорошу швидкість, зобов’язані були загострити гру, що фактично вони і зробили, але, на жаль, нереалізація створених моментів не дала нам отримати перемогу.


Пане В’ячеславе, що буде робити з реалізацією, адже це на теперішній момент головна проблема команди?
Це вже, напевно, запитання до нового тренерського складу команди.

Чи може так статися, що ви залишитеся головним тренером команди?
У мене була розмова з президентом клубу. Мене призначили готувати команду на сьогоднішній поєдинок. Далі керівництво клубу буде вирішувати. Орієнтовно у середу вже може бути новий головний тренер, який формуватиме тренерський склад. З тієї ситуації і будемо виходити.

fclviv.com.ua

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 752 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]