Главная » Архив материалов
« 1 2 ... 100 101 102 103 104 ... 108 109 »

Победный матч против Металлиста не совсем удался форварду Днепра Алексею Белику, что, собственно, он сам и подтвердил в своем блиц-интервью.

- Победа нам сегодня досталась тяжело, но думаю, что в футболе вообще любой выигрыш не бывает легким. В игру я не вошел, поэтому меня и поменяли. Ничего страшного. Счет на табло, я же постараюсь забить в следующем матче.

- Результат оказался неожиданным?

- Неожиданным он бы был, если бы мы 0:2 проиграли. Мы рассчитывали на победу и сделали то, что должны были сделать.

- Чего не хватило Металлисту?

- Наверное, не тот соперник им попался.

- В какой момент стало понятно, что Днепр победит?

- Мы не расслаблялись все девяносто минут, поэтому и выиграли.

- Не расслабитесь после такой победы в преддверии игры в Луганске?

- Днепр в этом чемпионате ставит перед собой высокие задачи. Поэтому очки должны набирать в матчах с любым соперником. Сегодняшняя победа с ... Читать дальше »

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 671 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Ведущие игроки Динамо прокомментировали разгром Таврии в Киеве (6:0).


Олег Гусев:

- Если забиваю, значит, все хорошо. Главное, что команда выигрывает, а забивать, конечно, всегда приятно.

- В прошлом матче счет был 5:0, сегодня 6:0, в Кривом Роге ждать 7:0?

- Главное выиграть, а каким будет счет - неважно. Постепенно мы все больше и больше привыкаем к схеме Валерия Газзаева. Чем больше матчей проводим, тем лучше сыгрываемся с партнерами, лучше проявляется рисунок игры. Если есть результат, значит, мы все делаем правильно. Думаю, к Лиге чемпионов мы должны подойти в лучшем состоянии.

- Что сказал после матча Валерий Газзаев?

- Поблагодарил за игру и сказал готовиться к следующей.

- Приглашения в сборную Украины ждете?

- Не знаю, пока что не думал об этом.


Огнен Вукоевич:

- Сегодня мы показали, что очень хорошо готовы к игре, выполнили те задачи, которые Газзаев ставил перед матч ... Читать дальше »
Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 620 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Як відомо, цього літа півзахисник футбольної збірної України Євген Левченко припинив співпрацю з голландським «Гронінгеном». Попри те, що всі європейські клуби активно готуються до сезону, Левченко наразі без роботи. Станом його справ поцікавився кореспондент turnir.com.ua.


Євгене, ви зараз перебуваєте в Росії. Якщо не секрет, де саме?
Я зараз перебуваю в Москві і веду переговори з одним із російських футбольних клубів. На оглядинах я ще не побував. Наразі тільки тривають розмови.

З України були пропозиції?
Ні, жодної.

Ви цим здивовані?
Звичайно. Цікаво виходить: людина пограла в європейському чемпіонаті, має досвід виступу за збірну України, а вітчизняні клуби не проявляють зацікавленість.


Українські та російські футбольні клуби вже почали виступ у новому сезоні. Як ви підтримуєте готовність?
Тренуюся індивідуально і перебуваю у відмінній формі.

Ви вже остаточно спалили мости з голландсь ... Читать дальше »
Категория: Украинцы зарубежом | Просмотров: 687 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Український тренер грецького «Іракліса» Олег Протасов завершив перший тренувальний збір в рамках підготовки до нового сезону. Майже два тижні його команда готувалася в Австрії. Сьогодні «Іракліс» полишив альпійську країну і повернувся до Греції. Дзвінок кореспондента turnir.com.ua застав Олега Протасова в аеропорту Салонік, куди він прилетів з Австрії.


Олегу Валерійовичу, ви задоволені першим етапом підготовки до сезону?
Так, мої підопічні жваво попрацювали. Ми створюємо новий колектив, запросили сімох нових виконавців, яких готую фізично та тактично. Склад вже майже укомплектований, навряд чи вже будуть нові імена.

Ви якось казали, що маєте намір залучити до лав «Іракліса» українських футболістів…
Ні, в Україні дуже дорогі футболісти.

До речі, цього тижня польський голкіпер «Іракліса» Войцех Ковалевський сказав, що дістав офіційну пропозицію від харківського «Металіста». Це правда?
Так, правда. Але навряд чи ... Читать дальше »
Категория: Украинцы зарубежом | Просмотров: 764 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Євгеній Хачеріді – нове обличчя в вітчизняному футболі, саме він зміг допомогти діючим чемпіонам київському «Динамо» закрити проблемне місце центрального захисника під час епідемії травм в команді. Одразу після розгрому над «Таврією» Євген відповів на питання кореспонденту сайту turnir.com.ua

Вболівальникам, які слідкували за грою, вона дуже сподобалась
Мені також дуже приємно обігравати команду за всіма статтями.

У вас сьогодні була нагода також забити
Так, була, але свій момент реалізувати не вдалось. Взагалі забивати не часто вдається, але трапляється що вистрілюю.

Другий тур суперник не може забити бодай м’яча в ваші ворота, не малий вклад в такий результат внесли саме ви, що про це каже головний тренер Валерій Газаєв?
Якщо врахувати матч за Суперкубок, то це вже третя гра без пропущених м’ячів. Головний тренер лише підбадьорює нас, каже, що ми молодці, надалі так потрібно грати.


Після пер ... Читать дальше »

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 696 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Травмований Олександр Алієв за матчем «Динамо» - «Таврія» спостерігав на стільці, біля самого поля. Впродовж всієї перерви Алієву довелось роздавати автографи та фотографуватись з вболівальниками клубу. Одразу після гри кореспондент turnir.com.ua поспілкувався з травмованим півзахисником


В Німеччині я був з 17-го по 23-тє липня, - взяв слово Алієв, - 20-го лікарі прооперували мене.

Олександре, як ти почуваєш себе після операції?
Мені здається, що якщо знайшов сили прийти на стадіон, значить все добре. Перші дні було важкувато ходити на милицях, але тепер вже звик. Незручно, але що поробиш.

Лікарі кажуть, що відновишся ти через 6-7 тижнів, відчуваєш що за цей час все буде добре?
Три тижні я ходитиму з гіпсом на нозі, потім полечу до Мюнхена на відновлення. Сподіваюсь, що через 6 тижнів, як сказали лікарі, я буду на футбольному полі.


Як було слідкувати за грою збоку, кортіло вийти на футбольне п ... Читать дальше »
Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 683 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

По завершення матчу другого туру між кіровоградською «Зіркою» та луцькою «Волиню», який завершився в нічию 2:2, відбулася прес-конференція за участі головних тренерів команд.


Головний тренер кіровоградської команди Ігор Жабченко:
Після поразки в першому турі від ПФК «Севастополь» хотілось перед власними глядачами показати як найкращу гру, а «Волинь» це чудовим подразником. Ми хочемо довести, що в першу лігу прийшли не просто відбувати номер. Нині ще не вистачає моїй команді функціональної готовності, але на далі будемо працювати над цим. В подальшому ще працюватимемо над доукомплектацією команди, потрібний опорний півзахисник. А головне, щоб команда радувала вболівальників чудовою грою.

Головна задача на цей сезон для вас?
Я максималіст. На 17-му місці не цікаво, який смисл грати. А от в п’ятірці, десятці було б добре. Все буду робити для цього.

Як оціните гру воротаря Романа Єрещенка?
Він зіграв на високому рівні, ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 725 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Представник тренерського штабу олександрійців зізнався, що діяти проти кримської команди було важко, «коуч» же кримчан, впевнений, що незважаючи на поразку, глядачам гра у виконанні його підопічних сподобалася.


В’ячеслав Богодєлов, тренер ПФК «Олександрія»:
- «Фенікс-Іллічовець» дуже непоступлива команда, швидко відходить у захист, який важко зламати. Протягом гри ми зробили чимало флангових навісів, але, на жаль, реалізація нас не підвела лише наприкінці матчу. Гра була дуже важкою, тому ми дуже задоволені цією перемогою. Вдома у матчі против «Нафтовика» ми не виграли, на щастя, сьогодні надолужили втрачене.

Іван Марущак, головний тренер «Фенікса-Іллічовця»:
- Враження від сьогоднішньої гри найприємніші, але так у футболі буває: пішли у напад – потрапили у полон. Півтора тайми ми просиділи у воріт суперника, в останні п'ятнадцять хвилин олександрійці із свого штрафного майданчика практично не виходили. Ми дуже хотіли ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 741 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Капітан «Динамо» Артем Мілевський в матчі з «Таврією» і забивав і віддавав гольові передачі. В розмові з кореспондентом сайту turnir.com.ua Мілевський згадав коли востаннє вдавалось так знущатись над захистом суперника


Вся команда задоволена грою, - розпочав розмову капітан «Динамо», - ми знаходимо свою гру і нам вдається перемагати. Сьогодні було багато флангових атак, всі задоволені виконаною роботою.

«Динамо» сильно зіграло, чи настільки слабі були гості?
От на це питання я не знаю як відповісти. Якщо порівнювати з минулою перемогою над «Чорноморцем», то сьогодні нам вдалось набагато більше, судячи з цього ось вам і такий результат. У нас був гарний контроль м’яча, за рахунок цього нам вдалось організувати гарні комбінації, які перетворились в шість забитих м’ячів.

Після 5-го забитого м’яча, голкіпер «Таврії» Максим Старцев дуже сперечався з арбітром на тему, чи випустили ви м’яч за лінію поля
Точно казати ... Читать дальше »
Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 706 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)

Футболисты "Днепра" и "Металлиста" прокомментировали прошедшую игру на "Днепр-Арене".


Максим Калиниченко, полузащитник «Днепра»:
Рад, что мы сумели одержать первую победу в чемпионате, да еще над таким принципиальным соперником, каким есть для нас «Металлист». Сейчас испытываю чувство большой радости.

Что не получалось в первом тайме?
Практически все не получалось. «Металлист» - не тот соперник, который дает играть, так, как нам того хотелось бы. Главное, что в перерыве внесли в свою игру коррективы и сумели победить.

А какие коррективы внесли?
Поговорили с тренером довольно жестко, и это принесло свои плоды.


Владимир Бессонов сказал, что в перерыве попросил футболистов не нервничать на поле. Ощущалась нервозность в игре?
На мой взгляд, нервозности никакой не было, просто не получалась игра. Уж не знаю по какой причине. В перерыве отдохнули, силушки набрались, и пошло-поехало!

Переход в «Днепр» ... Читать дальше »
Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 679 | Добавил: romantikp71 | Дата: 26.07.2009 | Комментарии (0)