Главная » 2009 » Июль » 26 » «Фенікс-Іллічовець» vs ПФК «Олександрія». Після матчу
«Фенікс-Іллічовець» vs ПФК «Олександрія». Після матчу
03:38

Представник тренерського штабу олександрійців зізнався, що діяти проти кримської команди було важко, «коуч» же кримчан, впевнений, що незважаючи на поразку, глядачам гра у виконанні його підопічних сподобалася.


В’ячеслав Богодєлов, тренер ПФК «Олександрія»:
- «Фенікс-Іллічовець» дуже непоступлива команда, швидко відходить у захист, який важко зламати. Протягом гри ми зробили чимало флангових навісів, але, на жаль, реалізація нас не підвела лише наприкінці матчу. Гра була дуже важкою, тому ми дуже задоволені цією перемогою. Вдома у матчі против «Нафтовика» ми не виграли, на щастя, сьогодні надолужили втрачене.

Іван Марущак, головний тренер «Фенікса-Іллічовця»:
- Враження від сьогоднішньої гри найприємніші, але так у футболі буває: пішли у напад – потрапили у полон. Півтора тайми ми просиділи у воріт суперника, в останні п'ятнадцять хвилин олександрійці із свого штрафного майданчика практично не виходили. Ми дуже хотіли виграти, навіть практично всі захисники пішли в атаку, і, на жаль, пропустили вихід відразу трьох гравців суперника, які і забили переможний для «Олександрії» гол. У другому поєдинкові поспіль «Фенікс-Іллічовець» володіє ігровою і територіальною перевагою, але, на жаль, не може здобути перемогу. Втім, я щасливий, що команда не замикається у власному штрафному майданчику, не б’є аби куди м’яч, а намагається грати у видовищний і красивий футбол. Думаю, що ті глядачі, які прийшли на відкриття нового сезону на стадіоні «Юність» отримали справжнє задоволення від гри «Фенікса-Іллічовця».

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 737 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]