Главная » 2009 » Июль » 26 » «Зірка» & «Волинь». Післяматчева прес-конференція
«Зірка» & «Волинь». Післяматчева прес-конференція
03:39

По завершення матчу другого туру між кіровоградською «Зіркою» та луцькою «Волиню», який завершився в нічию 2:2, відбулася прес-конференція за участі головних тренерів команд.


Головний тренер кіровоградської команди Ігор Жабченко:
Після поразки в першому турі від ПФК «Севастополь» хотілось перед власними глядачами показати як найкращу гру, а «Волинь» це чудовим подразником. Ми хочемо довести, що в першу лігу прийшли не просто відбувати номер. Нині ще не вистачає моїй команді функціональної готовності, але на далі будемо працювати над цим. В подальшому ще працюватимемо над доукомплектацією команди, потрібний опорний півзахисник. А головне, щоб команда радувала вболівальників чудовою грою.

Головна задача на цей сезон для вас?
Я максималіст. На 17-му місці не цікаво, який смисл грати. А от в п’ятірці, десятці було б добре. Все буду робити для цього.

Як оціните гру воротаря Романа Єрещенка?
Він зіграв на високому рівні, хоч допустив декілька помилок. Але ж хто не помиляється. Це воротар рівня першої ліги. А то Іван Карабін у першому турі проти ПФК «Севастополь» на пропускав просто дитячих голів.


Що стається з командою, при рахунку 2:0 на свою користь віддає перевагу супернику і не може втримати перемогу?
В це міжсезоння команду залишили 11 вихованців. За 10 днів нову команду скидано побудувати. Тому так і стається. Це звичний процес побудови нової команди.

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний:
Моя команда зварилася, не правильно спланував два виїзні матчі, футболістів на них не вистачило. Вже в другому таймі проти «Дністра» гравці грали по піжонські, сьогодні теж. Я намагався весь матч догукатися до них, але так і не вдалося. Невдало зіграли гравці середньої лінії, нападники, воротар, ніби сподівалися та допомогу Хоттабича, не відбирали м’яч. Футболісти «Зірки» поступалися габаритами моїм гравцям і чимало симулювали – арбітр на них піддавався (авт. ???). А так кіровоградська команда не погана, бажаю їй успіхів. А мої піжони за цю не вдалу гру будуть оштрафовані.

Чи очікували Ви такого супротиву від «Зірки»?
Я знав, що «Зірка» з характером. Кіровоградці посіли перше місце в досить сильній групі: в товариських матчах з командами «Титан» з Армянська, дніпродзержинською «Сталю» та ФК «Полтавою» складно було грати. Вашу команду чудово підтримують глядачі і футболісти прагнуть віддячити їм за це. У Кіровограді завжди чудово трудилися тренери і мають багато вихованців, команда має багаті традиції.

Нічия Вас задовольнила?
Звісно ні. Ми не досягли позитивного результату, але нічого, думаю це нормальний результат як для нас. Так і для кіровоградської «Зірки».

Яка головна задача на сезон перед Вами стоїть?
Зробити сильний, боєздатний колектив та досягати перемоги в кожному матчі для здобуття першого місця в першій лізі.

Якими головними конкурентами вважаєте у боротьбі за першу сходинку?
ФК «Львів», ПФК «Олександрія», «Кримтеплиця».

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 718 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]