Главная » 2009 » Июль » 26 » Мілевський: востаннє так знущались над "Арсеналом"
Мілевський: востаннє так знущались над "Арсеналом"
03:34

Капітан «Динамо» Артем Мілевський в матчі з «Таврією» і забивав і віддавав гольові передачі. В розмові з кореспондентом сайту turnir.com.ua Мілевський згадав коли востаннє вдавалось так знущатись над захистом суперника


Вся команда задоволена грою, - розпочав розмову капітан «Динамо», - ми знаходимо свою гру і нам вдається перемагати. Сьогодні було багато флангових атак, всі задоволені виконаною роботою.

«Динамо» сильно зіграло, чи настільки слабі були гості?
От на це питання я не знаю як відповісти. Якщо порівнювати з минулою перемогою над «Чорноморцем», то сьогодні нам вдалось набагато більше, судячи з цього ось вам і такий результат. У нас був гарний контроль м’яча, за рахунок цього нам вдалось організувати гарні комбінації, які перетворились в шість забитих м’ячів.

Після 5-го забитого м’яча, голкіпер «Таврії» Максим Старцев дуже сперечався з арбітром на тему, чи випустили ви м’яч за лінію поля
Точно казати не можу, оскільки я ще не дивився повтор того епізоду. Під час гри мені здалось, що м’яч не перетнув межу поля.


Давно вам вдавалось так нахабно знущатись над захистом суперника?
Востаннє мені вдавалось таке минулим літом в товариській грі з київським «Арсеналом».

Гра була зроблена вже в першому таймі, що в перерві сказав Валерій Газаєв?
Нам потрібно було трохи відійти, адже в першому таймі ми сильно набігались, віддали багато сил пресингу суперника. Валерій Георгійович попросив трошки заспокоїтись, контролювати середню зону і при отриманні м’яча миттю йти в атаку. Гадаю нам вдалось реалізувати задум тренера.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 701 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]