Главная » 2009 » Июль » 26 » Беньо: компліменти передчасні – уся боротьба попереду
Беньо: компліменти передчасні – уся боротьба попереду
11:24

Післяматчева прес-конференція після гри ФК «Львів» – «Десна» (Чернігів) (2:0) розпочалася компліментами в.о. головного тренера «Десни» Юрія Овчарова на адресу суперників.


Юрій Овчаров (в.о. головного тренера «Десни») 
Я переконаний на 99 відсотків, що ФК «Львів» з такою грою і з таким підбором виконавців удасться виконати завдання виходу у прем’єр-лігу. Сьогодні футболісти господарів переважали нашу команду, вони показали хорошу гру, добре рухалися на полі і заслужено перемогли. Ви знаєте про наші проблеми, ситуація і надалі критична, тому дорікнути хлопцям не можу. Як могли, так і грали.

Юрій Беньо (головний тренер ФК «Львів»)
Дякую за компліменти своєму колезі. Проте вони, напевно, трохи передчасні, оскільки вся боротьба у нас попереду. У нас молода команда, яка тільки формується, і на цьому шляху ще виникатимуть труднощі. Так, ми набралися досвіду, виступаючи у прем’єр-лізі, хлопці грають значно впевненіше, ніж раніше, та все ж завдання у нас на цей сезон досить складне. Потрібно належно підготуватися до наступних поєдинків. Сьогодні ми дали відпочити Вадиму Панасу, у нього невеличка травма, але через тиждень, сподіваюся, він уже буде готовий вийти на поле. Другий матч поспіль пенальті забиває Федорчук. Взагалі, штатним пенальтистом є Панас, але за його відсутності вдало б’є з одинадцятиметрової позначки Валерій, так що тут проблем немає.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 650 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]