Главная » 2009 » Июль » 26 » Б.Баранець: в атаці ми свої голи завжди заб’ємо
Б.Баранець: в атаці ми свої голи завжди заб’ємо
11:39

За перший тайм матчу ФК «Львів» – «Десна» гості не спромоглися на жодний удар по воротах львівської команди, однак, попри повну перевагу львів’ян, гра закінчилася лише з рахунком 2:0.


Ігор Ільків (ФК «Львів») 
Те, що не пропустили вже у другому матчі поспіль, мабуть, свідчить про надійну гру в захисті. Хоча суперники у нас були досить серйозні – і в першому матчі у Тернополі, і сьогодні у Добромилі, коли грали з «Десною». Проте у нас самих з’явилося більше досвіду, ми один сезон провели у прем’єр-лізі, прагнемо повернутися туди. Тому у кожному матчі потрібно доводити свою силу. Усі суперники налаштовуються на гру з ФК «Львів» по-особливому. Перш за все це стосується того, що діють вони від оборони, доводиться долати захисні побудови суперників. Щодо «Десни», то всім відомі їхні проблеми та чинники, які заважають повністю концентруватися на грі. Однак ми не зважаємо на стан суперників, а намагаємося грати у свою гру, яка приносить результат.

Борис Баранець (ФК «Львів») 
Якщо виграли, то враження від матчу, звичайно ж, позитивні. Раніше ми грали на твердіших полях, сьогодні ж через дощ газон був м’якшим. Можливо, тому якістю гри не цілком задоволені, зате є результат. У першому турі в Тернополі ми перемогли 4:0, сьогодні – 2:0 виграли у «Десни». Як на мене, це непоганий старт. Потрібно продовжувати у такому ж дусі. Важливо, що ми добре граємо у захисті, не пропускаємо, а в атаці ми свої голи завжди заб’ємо.

Максим Боровков («Десна»)
Ми приїхали до Львова тільки о 10-ій ранку у день гри. Але, незважаючи на непросту ситуацію у клубі і фінансові проблеми, постаралися дати бій львів’янам. Наш суперник – дуже хороший колектив. Вони вміло накривали нас на усіх ділянках поля і не дали розвернутися. Хоча для нас великим успіхом є вже сам вихід на гру. У клубі й далі нічого не можна зрозуміти, тому вимагати від футболістів виконання якихось надзавдань неможливо. Ми ледве назбирали гроші на виїзд і на харчування, що вже тут говорити про те, щоб повноцінно протистояти такому сильному супернику?

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 719 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]