Главная » ЕВРО-2012
« 1 2 3 4 5 »

Вице-президент ФК Черноморец Сергей Павлович Сиволап, курирующий строительство нового стадиона в парке имени Тараса Шевченко, дал интервью: 


- На сегодняшний день на восточных трибунах нового стадиона Черноморец установлены плиты перекрытия, выставлены колонны второго яруса. Закончены работы на балках и ригелях, ведется обратная засыпка. На западных трибунах завершается задавливание свай, по графику подвозится бетон. Темпы работ достаточно приличные.

- Как обстоят дела с финансированием строительства?

- А кто бы стал бесплатно работать? Стройка не останавливается ни на один день. Работа продолжается даже в выходные дни, когда идет бетон.

- Выдерживается ли график строительства?

- По монтажу железобетона отклонений от графика нет. Пока ситуация нормальная.

- Сравнивая положение дел по возведению стадионов в Одессе и во Львове, где были вложены огромные бюджетные средства, можно ли определить, ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 750 | Добавил: romantikp71 | Дата: 31.07.2009 | Комментарии (0)

Исполняющим обязанности генерального директора НСК "Олимпийский" назначен Александр Билокур вместо Дмитрия Чернявского. Об этом сообщил Министр по делам семьи, молодежи и спорта Юрий Павленко сегодня в ходе заседания штаба по реконструкции НСК "Олимпийский".




Как передает УНИАН, такое решение было принято вчера, 29 июля. Ю.Павленко отметил, что главными задачами нового руководителя НСК "Олимпийский" является в очень краткие сроки решить нерешенные проблемы в реконструкции спорткомплекса, а также обеспечить бесперебойное финансирование хода реконструкции.



Министр добавил, что Д.Чернявский был уволен за выявленные грубые нарушения в его работе как должностного лица, ответственного за реконструкцию спорткомплекса. "Грубые нарушения, постоянное невыполнение, задержка со стороны исполняющего обязанности генерального директора Д.Чернявского привели к тому, что после предварительного конкурса приглашен на э ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 621 | Добавил: romantikp71 | Дата: 30.07.2009 | Комментарии (0)

Гол Сергея Рыбалки вывел сборную Украины в полуфинал чемпионата Европы среди юношей до 19 лет, однако сейчас полузащитник испытывает разочарование, поскольку будет вынужден пропустить матч с сербами в Мариуполе из-за дисквалификации.




"Удивительные эмоции"

В поединке третьего тура группового этапа со швейцарцами (1:0) футболист киевского "Динамо" отличился за пять минут до финального свистка, что позволило дружине Юрия Калитвинцева занять второе место в группе А. Празднуя гол, Рыбалка получил желтую карточку, которая стала для него уже второй в финальной стадии турнира. Следовательно, полуфинал полузащитник пропустит в связи с дисквалификацией. "Я не очень хорошо помню свой гол, но это были удивительные эмоции, - сказал Рыбалка в интервью uefa.com. - Я очень сожалею о том, что сорвал с себя майку - в результате я получил предупреждение, из-за которого не смогу сыграть в полуфинале. Можно сказать, что я ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 691 | Добавил: romantikp71 | Дата: 29.07.2009 | Комментарии (0)

У зв’язку з інспекційним візитом президента УЄФА до Польщі в інформаційному просторі знову набуло актуальності питання про стан підготовки українських міст до Євро-2012. Деякі вітчизняні та зарубіжні ЗМІ вкотре намагалися довільно інтерпретувати висловлювання Мішеля Платіні щодо цієї теми, подаючи їх у заголовках на кшталт − «Київ таки не побачить фінал Євро-2012». 






Прес-служба ФФУ отримала безліч запитів до Григорія Суркіса із проханнями прокоментувати ці категоричні заяви очільника УЄФА.




− По-перше, − сказав пан Суркіс, − я не почув з вуст Мішеля Платіні під час його останньої поїздки до Польщі чогось нового, про що українська сторона не була поінформована ще у травні. Адже рішення Виконкому УЄФА у Бухаресті чітко формулюють офіційну позицію Європейського футбольного союзу терміном до 30 листопада цього року, після чого і буде винесено остаточний вердикт щодо кінцевого формату п ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 774 | Добавил: romantikp71 | Дата: 29.07.2009 | Комментарии (0)

Донецький міський голова Олександр Лук’янченко у понеділок, 27 липня, ввечері підписав листа до УЄФА з гарантіями виконання робіт з підготовки до проведення в місті матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.



Про це Лук’янченко сказав сьогодні в ході виїзної прес-конференції в Донецьку, передає «Острів».


«Вчора я в десять хвилин дванадцятого ввечері підписав першу відповідь на питання, які сьогодні передані до Києва, щоб передати експертам УЄФА. Це частина гарантій УЄФА. Я охарактеризував хід підготовки на кінець липня. Наступний етап, коли я повинен відповісти на всі питання, які поставив Президент УЄФА - до листопада 2009 року», - сказав донецький градоначальник.


Він нагадав, що для Донецька важливим питанням залишається питання розміщення сім’ї УЄФА і гостей УЄФА на території Донецька під час Євро-2012. За словами мера, на даний момент відновлено будівництво другої черги готелю «Вікторія», де буде 139 номері ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 643 | Добавил: romantikp71 | Дата: 28.07.2009 | Комментарии (0)

Власники найкращих 5-зіркових готелів України – «Прем`єр-Палас» (Київ) і «Донбас-Палас» (Донецьк) - не хочуть підписувати договорів з офіційним туроператором Євро-2012 компанією TUI Travel PLC.

Про це повідомили перший заступник голови Київської міськдержадміністрації Анатолій Голубченко і міський голова Донецька Олександр Лук’янченко на робочій нараді з підготовки інфраструктури приймаючих міст України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, що відбулася в Харкові 24 липня.

«Відбувається конфлікт двох фінансових груп. Ці умови виникли не сьогодні. Вони (TUI і «Донбас-Палас») раніше намагалися співробітничати, але не вийшло. Тому сьогодні відбувається чиста спекуляція, торгівля з їх давнішніх зв`язків, коли одна із сторін не виконала свої зобов`язання», - пояснив ситуацію Лук’янченко.

Він сказав, що за рахунок спонсорів міської програми (підготовки до Євро-2012) ... Читать дальше »

Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 876 | Добавил: romantikp71 | Дата: 28.07.2009 | Комментарии (0)

Таку позицію оголосили представники лівих політичних сил на мітингу, в якому взяли участь представники КПУ, ПСПУ, партії «Руський блок». Причина - «провокаційні випади проти історії, проти минулого наших батьків і дідів». Зокрема, нищення пам'ятників радянським воїнам.


Учасники мітингу ухвалили звернення до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою «негайного впорядкування поховань радянських воїнів та належного забезпечення їх охорони». Також автори звернення визначили для міського голови Львова кінцеву дату, до якої він повинен впорядкувати всі солдатські поховання у Львові – до дня визволення України від німецьких загарбників, тобто, за їх словами, до 28 жовтня 2009 року.

У разі невиконання озвучених вимог, комуністи спільно з прогресивними соціалістами, партією «Руський блок» та рядом ветеранських організацій, вдадуться до акцій протесту «проти проведення у Львові фінальної частини Євро-2012».

«Ми вже сього ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 694 | Добавил: romantikp71 | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

Готельному комплексу Харкова не вистачає 1019 п`ятизіркових номерів, необхідних для приймання учасників і гостей фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.



Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістів Харківський міський голова Михайло ДОБКІН.


Він відзначив, що Харків вже підписав з офіційним туроператором Євро-2012 компанією TUI Travel PLC договори на 3 тис. 580 місць замість 2 тис. 765 номерів, яких вимагала УЕФА. Тобто загальний профіцит становить 871 номер. Водночас в Харкові поки немає жодного п`ятизіркового готелю. Згідно з вимогами УЕФА, Харків повинен мати в своєму розпорядженні 1 тис. 240 номерів категорії "5 зірок". Зараз у влади є гарантії на будівництво лише 221-го номера.


У зв`язку з цим М.ДОБКІН наголосив, що міська влада зараз проводить переговори з власниками харківських готелів щодо можливості підвищення рівня комфорту і відповідно категорійности деяких з них: з 4-х « ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 612 | Добавил: romantikp71 | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

Мэры городов, которые будут принимать финальные игры чемпионата Европы по футболу 2012 года, призвали все политические силы и общественные организации наложить табу на любые необдуманные высказывания о проведении в Украине матчей Евро-2012.


Об этом говорится в заявлении, подписанном участниками совещания по вопросам проведения и подготовки в Украине финального турнира Евро-2012. Совещание состоялось в Харькове на прошлой неделе.

Авторы заявления высказывают надежду на сдержанное поведение и объективные комментарии политиками темы Евро-2012.

Также участники совещания «высказали твердое намерение относительно дальнейшего сотрудничества между всеми ветвями власти, органами местного самоуправления, министерствами и ведомствами, Федерацией футбола Украины, что является самой главной гарантией общего успеха».


Заявление подписали городские председатели Харькова - Михаил Добкин, Львова – Андрей Садовый, Дон ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 629 | Добавил: romantikp71 | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)

Власника групи DCH і президента футбольного клубу «Металіст» Олександра ЯРОСЛАВСЬКОГО призначено координатором підготовки Харкова до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.



Як повідомили УНІАН у Харківській міськраді, відповідну заяву зробив на робочій нараді з питань підготовки до Євро-2012, що пройшла у Харкові, мер міста Михайло ДОБКІН.


У повідомленні зазначається, що цим документом влада Харкова виконує доручення віце-прем`єр-міністра України Івана ВАСЮНИКА, який вказав керівникам усіх міст, що приймають Євро-2012, на необхідність призначити уповноважених представників, з якими уряд зможе контактувати з питань підготовки конкретного регіону до майбутньої континентальної першості з футболу.


Харківська влада звернулася з проханням виконувати зазначені функції до О.ЯРОСЛАВСЬКОГО, який є генеральним інвестором підготовки міста до Євро-2012. На його кошти, як вже повідомлялося ... Читать дальше »
Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 718 | Добавил: romantikp71 | Дата: 27.07.2009 | Комментарии (0)