Главная » 2009 » Июль » 28 » Мер Донецька направив УЄФА гарантійного листа
Мер Донецька направив УЄФА гарантійного листа
15:42

Донецький міський голова Олександр Лук’янченко у понеділок, 27 липня, ввечері підписав листа до УЄФА з гарантіями виконання робіт з підготовки до проведення в місті матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.



Про це Лук’янченко сказав сьогодні в ході виїзної прес-конференції в Донецьку, передає «Острів».


«Вчора я в десять хвилин дванадцятого ввечері підписав першу відповідь на питання, які сьогодні передані до Києва, щоб передати експертам УЄФА. Це частина гарантій УЄФА. Я охарактеризував хід підготовки на кінець липня. Наступний етап, коли я повинен відповісти на всі питання, які поставив Президент УЄФА - до листопада 2009 року», - сказав донецький градоначальник.


Він нагадав, що для Донецька важливим питанням залишається питання розміщення сім’ї УЄФА і гостей УЄФА на території Донецька під час Євро-2012. За словами мера, на даний момент відновлено будівництво другої черги готелю «Вікторія», де буде 139 номерів, і добудова 4 поверхів готелю «Централь».


Нагадаємо, остаточне рішення щодо міст України, які прийматимуть чемпіонат Європи 2012 року, буде ухвалено виконкомом УЄФА 10-11 грудня на засіданні на Мадейрі.

источник:euro2012.ukrinform.ua


Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 643 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]