Главная » Сборные
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 15 16 »

Сім гравців полтавської «Ворскли» не відпочиватимуть під час перерви в українському чемпіонаті, адже братимуть участь у підготовці своїх збірних. Клуб підтверджує надходження усіх запрошень.


Традиційно Арменд Даллку та Дебатік Цуррі викликані під прапори збірної Албанії. Шкіперія гратиме 9 вересня проти Данії – лідера групи у відборі до Чемпіонату світу 2010 року.

Інший албанський гравець «Ворскли» – форвард Ахмед Янузі – зіграє за свою молодіжну збірну в домашньому поєдинку з Азербайджаном в рамках відбору до Євро-2011, котра відбудеться 8 вересня.

Тоді ж і молодіжна команда України зіграє на виїзді із Францією. За нашу команду можуть зіграти захисник Олександр Матвєєв та півзахисник Володимир Чеснаков.


Григорій Ярмаш також традиційно викликаний під прапори національної зірної. Йому та партнерам належить зіграти 5 вересня з Андоррою вдома , а 9 – з Білорусією на виїзді.

Нарешті, півзахисник ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 745 | Добавил: romantikp71 | Дата: 31.08.2009 | Комментарии (0)

О своих впечатлениях от Евро-2009 и о планах на будущее рассказал голкипер юношеской сборной Украины Игорь Левченко.


Почему, как ты думаешь, тренер сборной Юрий Калитвинцев доверил тебе место в воротах?
Возможно, произвел на него впечатление, и он поверил в меня. Я был младше на год своей сборной и оппонентов. Наглее был чуть-чуть (улыбается). В сборную было очень трудно попасть. Но мне дали второй шанс, и спустя месяц я доказал, что достоин остаться в команде.

Что для тебя означало участие в Евро-2009?
Для меня это возможность не остаться в "Олимпике", а пойти дальше, возможно даже за границу. Больше шансов построить карьеру профессионального футболиста. Участие в Евро-2009 придало мне больше уверенности. В то же время эти игры показали, что есть над чем работать в тренировках, играх.

В твоей вратарской карьере уже есть немало достижений. Интересно, ты всегда стоял в "рамке"?
В "Олимпике" моя позиц ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 652 | Добавил: romantikp71 | Дата: 14.08.2009 | Комментарии (0)

Капітана молодіжного складу донецького «Шахтаря» Ігоря Чайковського, який у складі збірної України тріумфував на юніорському чемпіонаті Європи, відзначили у рідних Чернівцях, де він пізнавав ази футболу під керівництвом Юрія Лєпєстова. Футболіст та його наставник, зокрема, отримали спеціальні відзначики від Чернівецької обласної ради та обласної державної адміністрації.

Чайковський показав землякам золоту медаль Євро-2009

У прем’єрній для України фінальній частині Євро U-19 Ігор Чайковський став своєрідним символом перемоги, оскільки у перших двох матчах, коли його не було на полі, наша команда зіграла унічию, а з виходом Ігоря виграла всі три зустрічі і принесла нашому футболу перше «золото» європейського гатунку.

Після переможного фіналу в ексклюзивному інтерв’ю turnir.com.ua (http://turnir.com.ua/exklusiv/03082009-cajkovskij_pro_te_so_mozemo_prograti_doma) Ігор Чайковський, зокрема, сказав, що залюбки пр ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 803 | Добавил: romantikp71 | Дата: 14.08.2009 | Комментарии (0)

Голкіпер "Дніпра" та молодіжної збірної України Антон Каніболоцький поділився враженнями від перемоги на меморіалі Валерія Лобановського.


Вся команда зраділа перемозі на турнірі Лобановського. Таким чином ми зробили подарунок і собі, і глядачам, і тренеру.

Задоволені своєю грою на турнірі?
В цілому так. Але, ще є над чим працювати.

Весь матч з турками ви щось підказували партнерам по команді. На чому ви акцентували їх увагу?
Це робота воротаря. Нам треба весь час говорити, підказувати захисникам, допомагати їм у пошуку позиції, щоб вони слідкували за нападаючими команди суперника.


Графік турніру складений таким чином, що команди грають два матчі за два дні. Це не втомлює?
Оскільки я воротар, то мені легше (Сміється). А польові гравці трохи втомилися. Грати два матчі за два дні – важко, але перемога у турнірі перебиває весь негатив і втому.

Суперники не розчарували?
Туреччин ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 750 | Добавил: romantikp71 | Дата: 13.08.2009 | Комментарии (0)

Анатолий Заяев, заслуженный тренер Украины и футбольный эксперт, о поражении от Турции


С первых же минут товарищеской встречи Украина-Турция я понял, что наши не победят, ведь гости вышли на матч с таким сумасшедшим настроем, будто играли не дружескую игру, а вполне официальную встречу в своей группе отбора на чемпионат мира. Правда, я и не думал, что получится такой кошмар: 0:3 – это уже слишком.

Украинцы же, увы, разочаровали. Сложилось такое впечатление, что ведущие клубы страны попросили своих футболистов играть в полсилы, беречь ноги, ведь впереди – матчи в Европе, и кому сейчас нужны травмы? Вот поэтому мы и получили по полной программе… Смотреть этот матч было стыдно. Думаю, что истинный болельщик сборной Украины согласится со мной – это был настоящий позор, который теперь должен отрезвить очень и очень многих.

И, главное: почему же мы проиграли Турции, да еще и с таким счетом? Я виню в этом поражен ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 639 | Добавил: romantikp71 | Дата: 13.08.2009 | Комментарии (0)

У четвер, 13 серпня, закінчився тренувальний збір у Криму юнацької збірної України U-18, під час якого підопічні Анатолія Бузника двічі переграли своїх турецьких однолітків − 1:0 та 2:1


На початку вересня сбірна України планує взяти участь у міжнародному турнірі в Сербії, а вже за місяць «синьо-жовті» стартуватимуть у кваліфікації Євро-2010 (U-19). У першому відбірному раунді хлопці Анатолія Бузника змагатимуться у 12-й групі разом зі шведами, чорногорцями та грузинами.

Склад юнацької збірної:
Воротарі: Антон Ситников (ЦСКА Київ), Артем Тетенко («Шахтар» Донецьк);
Захисники: Олександр Голіков, Ярослав Олійник (обидва − «Шахтар» Донецьк), Антон Кравченко, Олег Поліщук (обидва − «Дніпро» Дніпропетровськ), Станіслав Морозов («Кривбас» Кривий Ріг);

Півзахисники: Максим Воробей, Євген Задоя, Сергій Сидорчук (усі − «Металург» Запоріжжя), Євген Морозенко, Віталій Сокуренко (обидва − «Динамо»), Василь Прийма («Метал ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 726 | Добавил: romantikp71 | Дата: 13.08.2009 | Комментарии (0)

Головний тренер національної жіночої збірної України Анатолій Куцев визначився зі складом команди на фінальний турнір Євро-2009, що з 23 серпня по 10 вересня пройде у чотирьох містах Фінляндії − Гельсінкі, Лахті, Тампере та Турку.


Наставник «синьо-жовтих» зробив ставку на досвідчених виконавиць, втім до остаточної заявки потрапили і гравці молодіжної збірної країни. Зокрема, 18-річна Тетяна Романенко поки не має досвіду виступів за національну команду. Загалом із 22 дівчат, які вирушають до Фінляндії, половина представляє російські клуби, а капітан команди Олена Мазуренко грає у Німеччині. Інші гравці виступають у вітчизняній першості.

Підготовчий збір підопічних Куцева розпочнеться у суботу, 15 серпня, а вже 23-го відбудеться стартовий поєдинок українок на Євро-2009 − проти команди з Нідерландів. Надалі суперницями «синьо-жовтих» стануть датчанки та господарки змагань. За підсумками попередніх турнірів у трьох групах, я ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 687 | Добавил: romantikp71 | Дата: 13.08.2009 | Комментарии (0)

На адресу глави Федерації футболу України Григорія Суркіса надійшов лист від президента Європейського футбольного союзу Мішеля Платіні, в якому він вітає нашу юнацьку збірну 19-річних з перемогою на чемпіонаті Європи-2009 та висловлює вдячність господарям турніру за відмінний рівень організації змагань.

Міжнародне визнання

«Поздоровляю українську команду 19-річних та її наставника Юрія Калитвинцева з тріумфом у фіналі VIII чемпіонату Європи (U-19), − йдеться в посланні президента УЄФА. − Ця перемога свідчить про визнання тієї надзвичайної роботи, що здійснюється вашою національною асоціацією у сфері розвитку дитячо-юнацького футболу. Впродовж всієї першості ваші футболісти продемонстрували винятково високий рівень гри. Крім того, поведінка вашої делегації − на полі та за його межами − заслуговує найвищої похвали. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу збірну і в наступних континентальних змаганнях».
Величезна віддан ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 681 | Добавил: romantikp71 | Дата: 13.08.2009 | Комментарии (0)

Главный тренер женской сборной Украины Анатолий Куцев рассказал о том, как готовится его команда к дебюту на первенстве континента.


Анатолий Николаевич, как вы формулируете задачи своей команды на Евро-2009?
Минимальная задача – пробиться в четвертьфинал. При всем уважении к соперникам это вполне нам по силам. Поэтому многое будет зависеть от старта – в первом туре мы играем с голландками, также дебютирующими на Евро. Далее продолжим знакомство с датчанками, фаворитами группы А, с которыми в отборочной группе наша команда обменялась минимальными победами. Думаю, обыгрывать можно и сборную Финляндии – хозяйку предстоящего турнира. Но что из намеченного получится, а что – нет, покажет игра.

За счет чего сборная Украины впервые попала на финальный турнир?
Прежде всего, нам удалось создать в команде атмосферу доверия и взаимного уважения. Игроки и тренеры стали единомышленниками, что в свою очередь поз ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 608 | Добавил: romantikp71 | Дата: 13.08.2009 | Комментарии (0)

Вчера за свои национальные сборные в официальных и товарищеских матчах сыграли четыре легионера киевского «Динамо».


Одним из лучших в составе сборной Румынии был полузащитник «Динамо» Тибериу Гиоане. В гостевом матче с Венгрией Тиби был центральной фигурой в составе своей команды. Гиоане провел на поле все 90 минут, забив в конце первого тайма гол, который в итоге оказался решающим.

Один из ключевых матчей в отборочной группе Кубка мира-2010 состоялся в Минске. Сборная Хорватии одержала важную победу над Белоруссией 3:1 и, проведя на игру больше, оторвалась от Украины на три очка. Динамовец Огнен Вукоевич становится, похоже, основным игроком в своей сборной. На этот раз Огги провел на поле весь матч.

Интересный поединок состоялся на Скандинавском полуострове. Сборная Швеции принимала соседей из Финляндии, победив 1:0. Роман Еременко вышел в стартовом составе и был заменен на 83-й минуте. Его брат, Алек ... Читать дальше »
Категория: Сборные | Просмотров: 714 | Добавил: romantikp71 | Дата: 13.08.2009 | Комментарии (0)