Главная » Первая,Вторая лиги
1 2 3 ... 7 8 »

Серед цікавинок цього туру – нічия «Буковини», покер гравця Ниви Козьбана, автомобіль Івану Шарію та нічия його ФК Полтава, чергова перемога Кременя.
Група «А»
Буковина – Верес 0:0

Певно, один із найбільш неочікуваних результатів туру. Фаворит – чернівецька Буковина – на своєму стадіоні у присутності 5 тисяч глядачів не зуміла реалізувати хоча б одну зі слушних нагод і розпечатати ворота голкіпера юнацької збірної України (91-го року народження) Антона Ситникова. До речі, напередодні до Чернівців надійшов факс від Вереса, що Ситников не зіграє через виклик до збірної. Судді також відзначилися: у господарів є претензії за двома моментами в другому таймі, а окрім того, буковинці отримали 6 жовтих карток. Та навіть попри нічию Буковина лишається першою. Принаймні, поки що.
МФК Миколаїв – Бастіон 1:1 (0:1)

Тим часом іллічівський Бастіон мав усі шанси впритул підібратися до лідера, але також втратив очки. Щоправда, ... Читать дальше »

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 1110 | Добавил: romantikp71 | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

Безумовно, головними сенсація ми туру стали поразки Волині та Севастополя. Цим уже користуються Львів, Арсенал та Олександрія. Про все найцікавіше - в огляді туру.
Арсенал – Волинь 2:0 (1:0)

Експресія наставника передалася і команді: Волинь неочікувано, але закономірно програє новачку першої ліги. Обидва голи лучани пропустили під за навіс обох таймів, причому на 90 хвилині Товкацький відзначився у воротах своєї колишньої команди. Варто відзначити, що Волинь грала без Пищура (перейшов до словацького Ружомберока), а також без двох юніорів – Карасюка і Павлова. Тим не менше це вже друга виїзна поразка Луцька і четвертий матч без перемоги на чужому полі.

Голи: Кривошеєв 43, Товкацький 90. 
Севастополь – Сталь 3:4 (1:3)

Господарі (лише умовні, бо претендент на Прем’єр-лігу не має ані свого поля, ані своєї бази) примудрилися програти команді, котра до цього не перемагала чотири матчі поспіль. Хоча кримчани перш ... Читать дальше »

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 1285 | Добавил: romantikp71 | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

Нульовою нічиєю закінчився матч між чернігівською «Десною» і командою з Криму, назва якої багатьом не дає спокійно на неї реагувати – «Фенікс-Іллічівець». Суперники голів не забивали, але моментів для взяття воріт створили чимало.


Гості першими спробували використати погодні умови (весь матч накрапав дощ) і кілька разів вдарили здалеку, але неточно. А от «деснянці» удар метрів з 25 ледь не перетворили на гол. Воротар «Фенікса» відбив м’яч прямо перед собою, але Ільяшов, добиваючи, примудрився з двох метрів влучити в лежачого голкіпера.

Гості могли забивати в середині тайму, коли захисник Луценко після подачі кутового змусив Яковця рятувати власні ворота. Кіпер «Десни» з превеликими труднощами впорався з ударом.

По перерві чернігівці стали діяти значно швидше, і протягом трьох хвилин головою по воротам кримчан били Євстафієв і Поспєлов. Обидва рази м’яч пролітав в кількох сантиметрах від стійки і стукався в «задню» ш ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 691 | Добавил: romantikp71 | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

Після матчу 14-го туру у Першій лізі «Львів» – «Кримтеплиця» (3:1) гравці господарів прокоментували хід поєдинку.

Борис Баранець, півзахисник:

Борисе, вітаємо тебе з першим довгоочікуваним голом у сезоні. Згадай цей епізод, коли вдалося відзначитися у воротах суперника.
Дякую за привітання. Пішла атака з правого флангу, здається, Гріша віддав передачу вздовж воріт, м’яч потрапив до мене, і я пробив у дальній кут. Добре, що у цьому випадку вдалося забити гол, адже ми поступалися у рахунку.

Загалом, гра видалася важкою?
Взагалі, набагато важче грати з тим командами, які стоять по 11 чоловік в обороні і навіть не думають про атаку. А тут, чесно кажучи, вийшло легше. Адже простіше і цікавіше протистояти супернику, який і сам грає, й іншому дає. От і сьогодні «Кримтеплиця» постала, як команда більш організаційного футболу. Проте ми їх у цьому компоненті переважали. Тому не скажу, що сьогодні був один з найт ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 749 | Добавил: romantikp71 | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

В матче 14-го тура в Первой лиге лидер первенства «Севастополь» дома неожиданно уступил алчевской «Стали» (3:4). После поединка тренеры команд встретились на пресс-конференции.

Вадим Плотников (главный тренер ФК «Сталь»):

«Настраивались на победу. Даже какая-то уверенность у ребят была в победе. Мы много матчей проиграли незаслуженно. Владеем преимуществом, но пропускаем и проигрываем. А вот сегодня, сыграв даже не лучшую свою игру, добились, наконец, результата.

Судейство сегодня меня порадовало. Хотя такое судейство – редкость. Сейчас арбитраж, такое впечатление, возвращается в начало лихих девяностых, когда любая сильная команда не могла обыграть любую слабую ни при каком раскладе, из-за судейского беспредела.
Олег Лещинский (и.о. главного тренера ПФК «Севастополь»):

«Игру мы сегодня провалили. Провалили все вместе – и игроки, и тренеры, и все остальные, кто к этому причастен. Тактически про ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 714 | Добавил: romantikp71 | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

Молодежненская «Крымтеплица» усилила свой состав с защитником Олегом Ермаком и полузащитником Артуром Новотрясовым.


Олег Ермак заключил с клубом контракт до конца сезона
Амплуа: защитник.
Дата: 09.03.86. Рост: 170. Вес: 65.
Играл в командах: «Шахтер-3» и «Шахтер-2» (Донецк), «Арсенал» (Киев), «Заря» (Луганск), «Носта» (Новотроицк, Россия).
В высшей лиге Украины сыграл 15 матчей, в первой — 3.
За юниорскую сборную провел 17 игр, за юношескую — 10.
В «Крымтеплице» Ермак будет выступать под №4.

Сроком на три года клуб подписал Артура Новотрясова.
Амплуа: полузащитник.
Дата: 19.07.92. Рост: 181. Вес: 70.
Воспитанник Крымского высшего училища олимпийского резерва (КВУОР), играл в чемпионате Крыма за «Спартак» (Молодежное).
В «Крымтеплице» Новотрясов будет выступать под №8.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 753 | Добавил: romantikp71 | Дата: 11.10.2009 | Комментарии (0)

Сьогодні «Карпати-2» в рамках змагань у другій лізі на львівському стадіоні СКА з рахунком 0:1 поступилися «Єдності», дозволивши суперникам обігнати львів’ян у турнірній таблиці.

Гості, підтримати яких приїхала з Чернігівщина і група вболівальників, активніше почали гру і небезпечно пробивав в рамку воріт Іванов, проте м’яч від захисника зрикошетив на кутовий. А після дальніх ударів Полончука та Богданова м’яч летів вище воріт.

А перший небезпечний момент біля воріт гостей виник після флангової передачсі Яджина, проте Міхєєву забракло декілька сантиметрів, аби дотянутися до м’яча. Під кінець тайму міг відкрити рахунок Богданов, вийшовши на побачення з воротарем, проте Мисак парирував небезпечний удар. Зрештою і Преснаков також не без труднощів парирував дальній удар Біловуса.

А після перерви одна з перших атак «Єдності» завершилась взяттям воріт «Карпат-2». Іванов з правого краю атаки навісив в центр штрафного на Г ... Читать дальше »

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 792 | Добавил: romantikp71 | Дата: 10.10.2009 | Комментарии (0)

В рамках 14 тура Первой лиги по футболу "Динамо-2" на своем поле проиграло "Днестру" со счетом 0:2

За несколько часов до важного матча национальных сборных Украины и Англии на стадионе в Чапаевке состоялся матч турнира первой лиги. В нынешнем сезоне «Динамо-2» является самой бескомпромиссной командой лиги – ни в одном из 11 матчей подопечные Литовченко и Калитвинцева не сыграли вничью.

В отчетной встрече обе команды смотрелись на равных, однако удача улыбнулась гостям. Реализовав два опасных момента в первом тайме, овидиопольские игроки сумели удержать преимущество и довести встречу до победы.
«Динамо-2» - «Днестр» - 0:2 (0:2).

«Динамо-2»: Рудько, Люлька (Щедрый, 74), Родина, Новак, Кушниров, Рыжук, Герасимюк, Рыбалка (Осадчий, 87), Калитвинцев, Гриппа (Шевчук, 67), Коваль (Малин, 68).


Голы: Ковальчук (13), Полтавец (38).

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 745 | Добавил: romantikp71 | Дата: 10.10.2009 | Комментарии (0)

В первом субботнем матче Первой лиги лидер турнира «Севастополь» неожиданно для многих проиграл в Бахчисарае середняку дивизиона из Алчевска – 3:4.


Команду Олега Лещинского словно кто-то подменил. Отсутствие комбинационной игры, огромное количество ошибок в простых ситуациях, неработающий центр поля и однообразные попытки забросить мяч в чужую штрафную по воздуху привели к недовольству на трибунах и неутешительным для «Севастополя» цифрам на табло.

Крымчане счет открыли (седьмой гол в чемпионате провел Юрий Плешаков) и закрыли его (ударом с 11-метровой отметки забил защитник Андрей Башлай). В промежутке же между этими голами мяч четырежды побывал в воротах номинальных хозяев (в Севастополе по-прежнему негде играть команде первой лиги) и только раз – в воротах гостей Крыма.

Благодаря точным ударам Игоря Горди, Александра Акименко (оформил дубль) и Василия Палагнюка «Сталь» оборвала свою четырехматчевую серию ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 704 | Добавил: romantikp71 | Дата: 10.10.2009 | Комментарии (0)

Тренери бурштинського «Енергетика» та охтирського «Нафтовика» поділилися враженнями від матчу між цими командами (0:1).

Сергій Шевченко, головний тренер «Нафтовика-Укрнафти»:

Була дуже важка гра, тим більше всі знають, як грає Бурштин дома – жорстко і агресивно. Ми побудували на цю гру тактику не дати показати супернику свої кращі сторони, і хлопці витримали. Наше завдання – набирати якомога більше очок. Що буде потім – побачимо, просто будемо рухатись вперед. А так... У другому таймі – повна перевага Бурштина, ми захищалися, команда витримала установку на гру і здобула позитивний результат.

Кого можете виділити зі своєї команди?
Можна виділити оборону та двох центральних півзахисників – Погорєлова і Єсипа. Вони строго зіграли, і ви знаєте, що порядок б’є клас. Ми намагалися також, щоб наша команда перейшла на довгі передачі.
Михайло Гнатишин, тренер «Енергетика»:

Тут навіть коментувати нема ... Читать дальше »
Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 705 | Добавил: irovalfan | Дата: 10.10.2009 | Комментарии (0)