Главная » 2009 » Октябрь » 11 » Худзік: це була битва за шість очок
Худзік: це була битва за шість очок
14:38

Після матчу 14-го туру у Першій лізі «Львів» – «Кримтеплиця» (3:1) гравці господарів прокоментували хід поєдинку.

Борис Баранець, півзахисник:

Борисе, вітаємо тебе з першим довгоочікуваним голом у сезоні. Згадай цей епізод, коли вдалося відзначитися у воротах суперника.
Дякую за привітання. Пішла атака з правого флангу, здається, Гріша віддав передачу вздовж воріт, м’яч потрапив до мене, і я пробив у дальній кут. Добре, що у цьому випадку вдалося забити гол, адже ми поступалися у рахунку.

Загалом, гра видалася важкою?
Взагалі, набагато важче грати з тим командами, які стоять по 11 чоловік в обороні і навіть не думають про атаку. А тут, чесно кажучи, вийшло легше. Адже простіше і цікавіше протистояти супернику, який і сам грає, й іншому дає. От і сьогодні «Кримтеплиця» постала, як команда більш організаційного футболу. Проте ми їх у цьому компоненті переважали. Тому не скажу, що сьогодні був один з найтяжчих наших матчів.

Наскільки важливою у психологічному плані є вольова перемога, коли команда програє, а потім збирається із силами і перемагає?
Всі перемоги важливі. Кожне турнірне очко потрібно заробляти важкою працею – чи то на виїзді, чи вдома. Тому я вважаю, що кожна перемога особлива.


Наступний поєдинок ви проведете з луцькою «Волинню». Це буде своєрідне західноукраїнське дербі. Як команда до нього готується?
Якщо говорити у загальному, то що «Кримтеплиця», що «Геліос», що «Волинь» – це для нас однакові команди. Когось виділяти у цьому списку не варто. Думаю, що підготовка до матчу у Луцьку буде йти у тому ж руслі, що й раніше. Головне – виходити і демонструвати свій футбол, який ми вміємо.
Павло Худзік, нападаючий:

Так, цей матч вийшов дуже важким, бо ми билися не за три, а завеликим рахунком за шість очок. У наших суперників – «Кримтеплиці» – стоїть високе завдання на сезон, напевно, посісти перше чи друге місце в чемпіонаті, у нас теж, як ви знаєте, максимальні завдання. Тому дві хороші команди сьогодні билися на футбольному полі. Взагалі, важка була гра.

Чи перед грою ви вже знали про те, що ваші головні конкуренти – «Волинь» та «Севастополь» – поступилися? Можливо, це стало додатковим стимулом для вас?
Можливо, й так. Ми знали, що програла «Волинь» у Білій Церкві (0:2), так само в нас була інформація, що «Севастополь» поступається на власному полі. Це, звичайно, додає настрою. Та з іншого боку, ми й самі повинні були перемагати, не зважаючи особливо на те, як грають суперники. Тому налаштувалися на матч і досягли загальної перемоги, попри прикрий пропущений гол у першому таймі.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 752 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]