Главная » 2009 » Август » 31 » УЕФА: Україна готова до Євро-2012 тільки на папері
УЕФА: Україна готова до Євро-2012 тільки на папері
22:38

Експерти УЄФА в захваті від донецького стадіону "Донбас-Арена", але все ще не задоволені підготовкою України до проведення європейського чемпіонату.


Проведення Євро-2012 в більшості українських міст усе ще під загрозою
Директор турніру Євро-2012 Мартін Каллен на прес-конференції в Донецьку з нагоди відкриття стадіону "Донбас-Арена" критично відгукнувся про підготовку українських міст до футбольного чемпіонату.

Представник УЄФА наголосив, що він у захваті від "Донбас-Арени"."Це не стадіон, це – фантастика!" - відзначив Каллен. В той же час, він зауважив, що якщо підготовка до Євро-2012 у цілому буде така ж чудова, як і новий стадіон у Донецьку, то він буде щасливий відвідати Україну знову.

Разом із тим, Каллен досить критично висловився щодо ситуації з підготовкою аеропортів та готелів у містах-кандидатах. "Ми отримали деякі гарантії. Одна з них – щодо аеропортів. На папері все виглядає дуже добре. Однак нам потрібно побачити, як це буде втілено в життя, вже протягом наступних двох місяців", - відзначив Каллен.


Він наголосив, що треба ще дуже багато зробити, аби переконати УЄФА в тому, що аеропорти вчасно зможуть бути побудовані. Поки ж експерти УЄФА змушені задовольнятися гарантіями від українського уряду та мерій міст-кандидатів.

Директор турніру також зауважив, що вже нині необхідно продемонструвати дизайн та проекти, які переконають експертів у тому, що аеропорти справді будуть побудовані протягом двох років.

При цьому, зазначив Каллен, аеропорти – це не єдина проблема українських міст-кандидатів: "Щодо готелів – тут ще також багато роботи. На даний момент ситуація з готелями і в Донецьку, і в інших містах не така добра, як ми сподівалися. Нам потрібна певна кількість готелів для того, щоб розмістити там команди та гостей. При цьому готелі не повинні бути далеко від місця проведення чемпіонату, щоб уболівальникам не доводилося витрачати багато часу на переїзди".

Директор турніру Євро-2012 додав, що наступні два місяці будуть вирішальними для українських міст. Свої чергові візити інспектори УЄФА здійснять вже у жовтні та грудні, зазначив він.

tsn.ua

Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 669 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]