Главная » 2009 » Октябрь » 10 » С. Шевченко: за явної переваги «Енергетика» переміг «Нафтовик»
С. Шевченко: за явної переваги «Енергетика» переміг «Нафтовик»
14:13

Тренери бурштинського «Енергетика» та охтирського «Нафтовика» поділилися враженнями від матчу між цими командами (0:1).

Сергій Шевченко, головний тренер «Нафтовика-Укрнафти»:

Була дуже важка гра, тим більше всі знають, як грає Бурштин дома – жорстко і агресивно. Ми побудували на цю гру тактику не дати показати супернику свої кращі сторони, і хлопці витримали. Наше завдання – набирати якомога більше очок. Що буде потім – побачимо, просто будемо рухатись вперед. А так... У другому таймі – повна перевага Бурштина, ми захищалися, команда витримала установку на гру і здобула позитивний результат.

Кого можете виділити зі своєї команди?
Можна виділити оборону та двох центральних півзахисників – Погорєлова і Єсипа. Вони строго зіграли, і ви знаєте, що порядок б’є клас. Ми намагалися також, щоб наша команда перейшла на довгі передачі.
Михайло Гнатишин, тренер «Енергетика»:

Тут навіть коментувати нема що. Повна перевага, в першому таймі два удари по наших воротах – і гол. Реалізація підвела. Але по самовіддачі претензій нема. Ми після гри подякували футболістам, старалися всі. У другому таймі вже просто намагались «підгрузити» м’яч верхом і не було аж таких передач з флангу, тому що центральна зона перед воротами була дуже насичена гравцями. Дуже сильно зіграли їхні два центральні захисники, які весь час головою «вигружали» м’яч. Але явний не фарт, а за суддівство я навіть не хочу згадувати.


Чи будете ви подавати протест на дії арбітра?
А що подавати, це вже так нічого не поміняє... Це футбол. Моментів в нас було багато, але треба їх використовувати. По цій грі ми не повинні були програти, але клас є клас.

Чому після важкого матчу з «Волинню» не призначили гру проти «Нафтовика» на суботу або неділю, а грали у п'ятницю?
Це не від нас залежить. Є календар і я вважаю, що він не є практичним для команд. Для Прем’єр-ліги календар стабільніший і продуманий більш краще, а тут деколи приходиться грати через три дні. І тренувальний процес, і відновлення команди при цьому страждають. Нормальний ігровий цикл 5-6 днів. «Волинь» попросила, щоб ми перенесли зустріч на 5 жовтня, тому нам було важко грати після такого виїзду...

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 707 | Добавил: irovalfan | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]