Главная » 2009 » Октябрь » 7 » Коробкін: Моя робота – забивати голи
Коробкін: Моя робота – забивати голи
20:11

Нападник чернівецької «Буковини» Владислав Коробкін у цьому сезоні забив 9 голів (8 – у першості України, 1 – у Кубку нашої держави). Зараз 26 – річний футболіст є одним із найкращих бомбардирів другої ліги. Уболівальники «Буковини» сподіваються на те, що результативні удари Владислава ще неодноразово принесуть чернівецькій команді перемоги.


Ми поспілкувалися з буковинським нападником напередодні гри підопічних Миколи Трубачова з рівненським «Вересом». Владислав Коробкін розповів про своє життя у футболі та оцінив шанси «Буковини» на здобуття путівки у першу лігу.

Владиславе, як розпочинався твій шлях у футболі ?
Мене відвели друзі у харківську ДЮСШ №7. Займатися футболом розпочав вже з першого класу. Моїм тренером був Володимир Солодовников.

Ти пройшов школу харківського «Металіста». З яких причин тобі не вдалося закріпитися в основі цієї команди ?
Тоді я був ще малодосвідченим футболістом, який прийшов із Харківського спортінтернату. Загалом усе було непогано. Однак, у колективі змінився тренер і мені довелося залишити «Металіст». Після виступів у Харкові вирішив поїхати у столичну «Оболонь».


Владиславе, ти пограв у івано – франківській команді «Спартак». Які враження залишилися від виступів у Івано – Франківську ?
У «Спартаку» виступав на правах оренди. Івано – Франківськ – гарне місто. Мене там прийняли добре. Президентом івано – франківської команди тоді був Тарас Клим. А забивати за «Спартак» мені вдавалося досить часто.

До приходу в «Буковині» тобі довелося пограти у ще кількох клубах…
Так. Спочатку виступав у ПФК «Севастополь». А згодом мені надійшла вигідна пропозиція від «Комунальника» з Луганська. Я підійшов до президента кримської команди Красильникова та попросив про те, щоби мене відпустили з команди. Президент ПФК «Севастополь» затримувати мене не став. Так я опинився у Луганську. А вже після «Комунальника» виступав у харківському «Арсеналі».

Хто тобі запропонував виступати у «Буковині» ?
Микола Трубачов, який був головним тренером харківського «Арсеналу», запропонував мені та Андрію Драголюку і надалі працювати разом. Ми вирішили допомогти Миколі Івановичу. Тож зараз захищаємо кольори чернівецької «Буковини».

Ти вже обжився у Чернівцях ?
Так. Спочатку мешкав на стадіоні, а зараз вже знімаю квартиру. До мене приїхала дружина Тетяна та син Андрійко, якому в грудні виповниться три роки. Сподіваюся, що син стане футболістом. Він вже ходить на тренування «Буковини».

Як ти оцінюєш шанси нашої команди на здобуття путівки у першу лігу ?
Команда має непогані шанси потрапити у першу лігу. Думаю, що нам вдасться підвищитися в класі. Я виступав у першому дивізіоні тривалий час. На мою думку, «Буковина» з нинішнім складом була б у середині турнірної таблиці першої ліги.

Владиславе, уболівальників «Буковини» дуже тішить той факт, що ти є одним із найкращих бомбардирів другої ліги…
Я нападник. Моя робота – забивати голи. Раніше багато відзначався у інших колективах. Зокрема, у другій команді столичної «Оболоні» забивав за сезон по 14 – 15 голів. До речі, я постійно слідкую за тим, хто є моїм конкурентом у бомбардирських перегонах. Зараз мене наздогнав Олексій Колесников із хмельницького «Динамо». Думаю, що після гри з «Вересом» мені вдасться відірватися від Олексія.

Твої побажання буковинським прихильникам футболу…
Дякую уболівальникам за те, що вони відвідують матчі «Буковини». Ми граємо, насамперед, заради наших шанувальників. Приходьте на матчі улюбленої команди якомога частіше. Ми завжди потребуємо Вашої підтримки.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 602 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]