Главная » 2009 » Август » 31 » Калитвинцев: чекаю другої молодості Шевченка
Калитвинцев: чекаю другої молодості Шевченка
22:56

Футбольна Україна нарешті дочекалася повернення Андрія Шевченка у київське “Динамо”. Його перший матч у футболці “Динамо” із сьомим номером на спині може відбутися вже сьогодні ввечері проти донецького “Металурга”. Відсьогодні уболівальники поволі звикатимуть до того, щоб бачити Шеву у складі “Динамо”. Чого ж очікувати від Андрія Шевченка у новому старому клубі? Свої очікування відомі футбольні експерти висловили в коментарях turnir.com.ua.


Юрій Калитвинцев, екс-півзахисник київського “Динамо”, тренер-тріумфатор юніорського чемпіонату Європи 2009 року:
-- Мені самому цікаво буде подивитися, на що здатен Андрій Шевченко. Я давно не бачив його гри і не можу оцінити рівень його готовності. Звісно, чекаю другої молодості Шевченка і зичу йому, щоб він знову радував прихильників “Динамо”. Впевнений, що відвідуваність домашніх поєдинків “Динамо” з приходом Андрія Шевченка відчутно зросте.

Анатолій Дем'яненко, колишній гравець та наставник київського “Динамо”:
-- Я оптимістично дивлюся на кар'єру Андрія Шевченка. Хлопець зголоднів від футболу. У Києві він ще скаже своє слово. Навіть не маю побоювань у тому, що тут може повторитися його кар'єра в “Челсі”. Ні. Гірше точно не буде. Андрій — старанний футболіст і своєю працею він поставить усіх скептиків на місце. Ну а найголовніше, що молодші хлопці, перебуваючи в одному колективі з таким поважним гравцем, гратимуть упевненіше, а Андрій їм передасть свій досвід і навчить багато чому на футбольному полі.

Василь Кардаш, колишній футболіст “Динамо” та збірної України:
-- До “Динамо” повернулася людина, яка, можна сказати, десять років грала у топ-клубах світу. Це подія. Андрію буде важко. Чому? Бо всі чекають побачити тієї гри, яку він демонстрував у найкращі часи. Фани цієї гри просто вимагатимуть. І якщо Шева почне грати трішки гірше, то про нього скажуть, що вже не той. А це психологічно тиснутиме на футболіста. Тому Андрій має закотити рукави, забути про все на світі і запам'ятати, що імена у футбол не грають. Так, він має стовідсотокову довіру від Валерія Газзаєва. І цю довіру можна виправдати лише копіткою працею. Як саме побудує гру Газзаєв з приходом Шевченка — сказати важко. Думаю, Андрій здатен діяти як на вістрі атаки, так і з глибини поля. Зрештою, за часів Йожефа Сабо Шева діяв навіть на позиції правого півзахисника. Все одно ж Шевченко підсилить “Динамо”. У Києві йому буде дуже комфортно. Натомість його дружина, мабуть, не матиме того комфорту, який мала у Західній Європі.

Категория: Трансферы Украинских клубов | Просмотров: 725 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]