Главная » 2009 » Сентябрь » 1 » «Фенікс-Іллічовець» здобув першу перемогу
«Фенікс-Іллічовець» здобув першу перемогу
23:12

Команда із Калініно на своєму полі здобула упевнену перемогу над головним постачальником очок у нинішньому сезоні ФК «Харків» - 4:2.


В Калініно зустрілися дві команди, які в нинішній першості ще не здобували перемог. І якщо у місцевого «Фенікса-Іллічовця» в активі було дві нічиї і продовження виступу в Кубку України, то ФК «Харків» явно провалив старт сезону, поступившись у всіх чотирьох матчах і вилетівши із розіграшу Кубка.

Останні два тура кримчани провели на виїзді без повернення додому. Причому в обох поєдинках суперники святкували свої перші домашні перемоги в новому сезоні. Можна було не сумніватися, що підопічні Івана Марущака зроблять все необхідне, щоб нарешті порадувати своїх прихильників перемогою.

Ніби підтверджуючи це калінінці на початку зустрічі провели кілька атак, яка з яких закінчилася взяттям воріт гостей. Після навісу в штрафний майданчик харків'ян арбітр зафіксував ігру рукою у когось з гостей і призначив пенальті. Володимир Корольков блискуче обіграв голкіпера «Харкова».


Але радість господарів була не тривалою. Уже на дев'ятій хвилині харків'яни пробили штрафний, який став результативним. Антон Корольчук навісив у штрафний майданчик де Дмитро Федота зіграв на випередження і пробив по воротах. М'яч від ноги Артема Бобуха залетів у сітку.

У середині тайму суперники обмінялися гострими ударами. Спочатку Сергій Кікоть небезпечно пробивав по дивній траєкторії у лівий кут, але голкіпер встиг зреагувати і спіймав м'яч. А потім Юрій Федосенко головою з лічених метрів замикав навіс партнера, але влучив точно у воротаря.

Черговий привід порадіти за свою команду вболівальники «Фенікса-Іллічовця» отримали на 56-й хвилині. Кримчани заробили черговий штрафний у небезпечній відстані до воріт гостей. Стандарт майстерно виконав Корольков. Після його блискучого пострілу голкіпер зачепив м'яч руками, але завадити його польоту під поперечину не зміг.

Минуло лише чотири хвилини і господарі зміцнили свою перевагу. Альберт Шахов, який вийшов на заміну, отримав м'яч на фланзі і пробив по діагоналі точно у дальній кут.

Після цього футболісти із першої столиці України небагато створили для того, щоб бодай зменшити рахунок. Господарі ж до фінального свистка шукали нагоди забити ще і на 86-й хвилині добились бажаного. Андрій Малюк пробив з-за меж штрафного майданчика і м'яч, пролетівши під рукою голкіпера харків'ян, залетів у сітку.

А вже у компенсований час гості трохи підсластили гірку пілюлю поразки. Олег Сивуха скористався помилкою воротаря кримчан і закинув м'яч у сітку. Так була поставлена остаточна крапка у грі. «Фенікс-Іллічовець» здобув першу перемогу в сезоні, обігравши Ф К «Харків» з рахунком - 4:2.

«Фенікс-Іллічовець» (Калілніно) – ФК «Харків» - 4:2
31 серпня 2009. Калініно. Стадіон «Юність». 203 глядачі. +29 градусів.
«Фенікс-Іллічовець»: Літовченко, Михайлюк, Яковенко, Малка, Корольков (Даценко, 90), Юрковський (Повальчук, 70), Ткачук (Івашко, 81), Блудов (Малюк, 71), Федосенко (Шахов, 46), Антонюк, Бобух.
Головний тренер: Іван Марущак.
«Харків»: Ходановіч, Афанасьєв (Нагінайлов, 41), Тарновський, Паламарчук, Федота,Тарасов, Грінченко, Кікоть (Гречка, 79), Корольчук, Сівуха, Кравченко (Жеребцов, 46; Черніков, 72).
Головний тренер:Михайло Стельмах.
Голи: Корольков, 6 - з пенальті, 56, Шахов, 61, Малюк, 86; Бобух, 10 - автогол, Сівуха, 90+3.
Попередження: Антонюк, 43, Бобух, 87; Грінченко, 18, Федота, 20, Кікоть, 33.
Арбітр: Ярослав Козік (Мукачево).

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 569 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]