Главная » 2009 » Октябрь » 10 » «Єдність» перемогла «Карпати-2»
«Єдність» перемогла «Карпати-2»
19:08

Сьогодні «Карпати-2» в рамках змагань у другій лізі на львівському стадіоні СКА з рахунком 0:1 поступилися «Єдності», дозволивши суперникам обігнати львів’ян у турнірній таблиці.

Гості, підтримати яких приїхала з Чернігівщина і група вболівальників, активніше почали гру і небезпечно пробивав в рамку воріт Іванов, проте м’яч від захисника зрикошетив на кутовий. А після дальніх ударів Полончука та Богданова м’яч летів вище воріт.

А перший небезпечний момент біля воріт гостей виник після флангової передачсі Яджина, проте Міхєєву забракло декілька сантиметрів, аби дотянутися до м’яча. Під кінець тайму міг відкрити рахунок Богданов, вийшовши на побачення з воротарем, проте Мисак парирував небезпечний удар. Зрештою і Преснаков також не без труднощів парирував дальній удар Біловуса.

А після перерви одна з перших атак «Єдності» завершилась взяттям воріт «Карпат-2». Іванов з правого краю атаки навісив в центр штрафного на Гричака і той головою підправив м’яч у дальній кут воріт – 1:0. Через декілька хвилин міг встановити рівновагу Підвірний, але удар головою у захисника вийшов не сильний і воротар ліквідував загрозу.


Господарі продовжували активно шукати шляхи взяття воріт «Єдності» і гольових моментів не бракувало. Небезпечно виконав штрафний Озарків і воротар перевів м’яч на кутовий. Міг дальнім ударом відзначитись Родін, але пробив над поперечиною. А після стандарту у виконанні Задорожного знову демонструє майстерність воротар «Єдності».

«Карпати-2» (Львів) – «Єдність» (Пліски) - 0:1 (0:0) 
Судді: О. Москаленко (Київ), А. Папірович (Хмельницький), Т. Соломчак (Бучач).
«Карпати-2»: Мисак, Родін, Чоба - к, Підвірний, Чучман Задорожний , Яджин, Озарків (Шевчук, 62), Біловус (Загідулін, 73), Михєєв (Кокотайло, 57), Левчук.
«Єдність»: Преснаков, Полончук (Ятленко, 79), Наконечний – к, Дмитренко, Комар, Леонов (Гаврильченко, 56), Іванов, Яворський (Романчук, 59), Гричак (Подус, 67), Богданов (Шарников, 74), Заварін.
Гол: Гричак, 49.
Попереджені: Леонов, 20, Озарків, 37, Гаврильченко, 76, Наконечний, 81, Іванов, 87.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 796 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]