Главная » 2009 » Октябрь » 8 » Данілов: Вибори Президента Прем'єр-ліги пройдуть у середині листопада
Данілов: Вибори Президента Прем'єр-ліги пройдуть у середині листопада
12:18

Президент Прем’єр-ліги Віталій Данілов розповів про зміни, що були внесені до Статуту Прем'єр-ліги, та про можливу дату нових виборів президента.


Які зміни були внесені до Статуту ПЛ?
В першу чергу ті, що вплинуть на життєдіяльність Об’єднання. Тепер у Загальних зборах можуть брати участь не лише власники футбольних клубів, а й уповноважені належним чином представники. По-друге, більш жорстко були прописані норми передачі клубами частини телевізійних та комерційних прав до єдиного пулу, організованого ПЛ. І, звичайно, було усунено деякі юридичні протиріччя. Спеціально створена Прем’єр-лігою робоча група, до якої увійшли і представники клубів, тривалий час працювала над пакетом змін до Статуту ПЛ. Кожен свій крок ми узгоджували з Федерацією футболу України, що надала нам необхідну допомогу і, в першу чергу, хочу подякувати за це виконавчому директору федерації Олександру Бандурку та віце-президенту ФФУ Анатолію Біденку.

Чи можна вже говорити, що ліквідовані суперечності у статутних документах, а відтак відсутнє підґрунтя для спекуляцій на тему нелегітимності Прем’єр-ліги?
Ми внесли у Статут зміни, на які вказували наші опоненти. Більше не має бути підстав для розмов на тему легітимності існування Прем’єр-ліги. Я хочу, аби наша організація стала сильним Об’єднанням, і знову наголошую − ми готові до діалогу з усіма клубами.

Чи відома вже дата нових виборів Президента Прем’єр-ліги?
Згідно зі Статутом, ми маємо попередити усі клуби про дату виборів за 21 день до їхнього проведення. Плануємо зробити відповідне оголошення вже наступного тижня. Вірогідніше за все, вибори відбудуться у середині листопада. Визначаючи дату, потрібно врахувати календар футбольних подій, надати час кандидатам у Президенти ПЛ для якісної розробки їхніх програм.

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 558 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]