Главная » 2009 » Август » 31 » Тренер «Львова-2»: хлопці проявили характер
Тренер «Львова-2»: хлопці проявили характер
10:01

Після нічийного матчу з «Бастіоном» (1:1) головний тренер «Львова-2» Михайло Токар мав підстави і похвалити своїх підопічних, і покритикувати їх.


Ми будували свою гру від оборони з розрахунку на швидкісні атаки, – розповів після гри наставник «Львова-2». – Дещо виходило, дещо – ні. Були у першому таймі три моменти, коли ми могли провести швидкісні атаки. Але, на жаль, брак у передачах завадив цьому. Але в цілому я задоволений тим, що хлопці проявили характер. Поступаючись уже на початку другого тайму 0:1 і граючи у десятьох протягом тривалого відрізку часу, вони таки домоглися свого – заробивши пенальті, зрівняли рахунок. Це є позитив. Та з іншого боку, гри як такої у нас не було. Щоб я був задоволений взаємодіями футболістів – теж не можу такого сказати. Є багато над чим працювати. Але молодці, що не посипалися, показали характер, старалися. Видно, що вони дорожать цією командою, б’ються на полі, наскільки в них вистачає сил і майстерності.

Чимало суперників – «Буковина», «Бастіон» та інші – є досвідченішими від львівської команди. Важко протистояти їм молодим футболістам? 
Наприклад, з «Буковиною» у нас була перша гра в чемпіонаті. Пробували зіграти з нею у відкритий футбол, але нам цього не вдалося, суперник нас переграв. Тому ми вирішили грати більше від оборони з розрахунку на стрімкий перехід у напад. Таким способом ми досягли нічиєї у Миколаєві (1:1), та й сьогодні проти «Бастіона» грали саме в таку гру. На жаль, у нас випали Іван Білий та Трохимчук, яких вилучили у грі з миколаївською командою. Рівноцінної заміни у нас немає. Та все ж, я сьогодні задоволений діями Жука, який вперше зіграв на позиції центрального захисника і зробив це досить впевнено.

Три вилучення у двох матчах у «Львова-2». Як прокоментуєте цей факт? 
Не хочу нічого говорити на суддів, але, наприклад, у Миколаєві нам давали жовті картки за будь-що, в аналогічних епізодах команди-суперниці пробачали. Таке враження, що ці покарання повинні би налякати наших футболістів. Звідси і вийшло, що відразу два гравці отримали червоні картки. Стосовно сьогоднішнього епізоду, то треба проаналізувати його, переглянувши відеозапис гри. Мені здалося, що перед цим грубо сфолили на Маврові, і він таким чином «віддав» своєму кривднику. Якщо це так, то закономірна червона картка. Так гравець робити не має права. А те, що вилучення відбуваються так часто, то, можливо, у зв’язку з молодістю футболістів нашої команди емоції переважають над здоровим глуздом. Це і впливає на такий стан речей.


Після чотирьох матчів «Львів-2» ще не вигравав. Коли спрогнозуєте перемогу?
Прогнозувати не буду. Наше завдання – грати у свій футбол, загартовуватися на цьому рівні, зростати у майстерності, щоб хлопці відчували, що, граючи у другій лізі серед мужиків, зростаєш і сам у класі свої гри. Тут і швидше грають у футбол, і досвідченіших команд зі своїми певними традиціями не бракує. Ми працюємо для того, щоб ці хлопці підвищували свою майстерність, зростали як футболісти. А проявити себе сповна можна тільки у складних умовах, де є чоловіча боротьба, справжнє напруження та інші чинники, які сприяють розвитку футбольних талантів.

fclviv.com.ua

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 718 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]