Главная » 2009 » Август » 31 » Кононов: у нас збільшилася конкуренція
Кононов: у нас збільшилася конкуренція
01:36

Після переконливої перемоги над «Оболонню» (5:0) головний тренер «Карпат» Олег Кононов розповів, що іншого варіанту, ніж перемагати з таким рахунком, у його команди не було.


Ми налаштовувалися дуже серйозно на цю гру, – сказав Олег Кононов. – Врахували розташування наших суперників у турнірній таблиці. Звичайно, цей поєдинок був дуже важливим для нас. Тим більше, що сьогоднішній матч збігся з великою кількістю урочистих дат – день народження нашого спортивного директора Степана Юрчишина, Гурського, у Тарасенка народився син. Ще й до того наш клуб святкує 40-річчя перемоги у Кубку СРСР, вчора у нас на базі гостювали ветерани «Карпат» і вболівальники зі стажем. Так що сьогодні у нас не було вибору. Налаштовувалися тільки на перемогу. Дякую всім, гравцям, тренерському штабу, що так відпрацювали і досягли успіху.

Чи буде оштрафований Батіста за п’ятий гол, оскільки 40 років асоціюється з рахунком 4:0, а він взяв і забив п’ятий гол? 
(З усмішкою) Побільше би таких штрафів…

Оцініть дії новачків. Лазаревскі вийшов у стартовому складі, а Кашчелан – на заміну…
Лазаревскі, вважаю, досить серйозно відіграв. Це гравець з високим рівнем гри, який допоможе нашій команді. Так само, як і Кашчелан. Я не поставив його в основний склад, бо, по-перше, він ще занадто мало тренувань провів у нас, а по-друге, добре виглядає на полі зараз Ґодвін. Так що маємо хорошу конкуренцію за місце у складі. Так само будемо мати конкуренцію у всіх лініях, адже незабаром у строю будуть хлопці, які хворіли до цього.


Як заповните паузу в чемпіонаті?\ 
Дамо відпочити три дні гравцям. Потім проводитимемо дворазові тренування, будемо працювати тут, на місці. Можливо, з’їздимо у Польщу, зіграємо товариський матч з одним із клубів їхньої вищої ліги.

Якось ви казали на прес-конференції, що, можливо, будете використовувати нападаючих Батісту і Кузнєцова разом на полі…
Можливо… Не будемо квапити події. Побачимо…

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 716 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]