Главная » 2009 » Август » 31 » Максимов: така ситуація, що аж не хочеться говорити
Максимов: така ситуація, що аж не хочеться говорити
01:34

Після більш ніж відчутної поразки від «Карпат» (0:5)головний тренер «Оболоні» Юрій Максимов найбільше нарікав на кадрові проблеми у своїй команді.


У сьогоднішньому матчі ми дещо поступалися суперникам у майстерності, – зізнався Юрій Максимов. – Але 0:5 – трохи забагато ми пропустили. Образливо й те, що на виїзд у нас виїхало всього 17 людей. Навіть не було кого поставити. Бракувало конкуренції, а 12 футболістів увесь чемпіонат не зіграють, потрібне підсилення. Хоча б кимось, я вже не кажу про якість. Є у нас команди конкуренти, з ними треба виходити і грати. Може, рано ще нам грати такі матчі.

Чого не вистачило «Оболоні» сьогодні порівняно з переможним матчем із «Дніпром»? 

Навіть не знаю. З «Дніпром» трохи повезло нам. Сьогодні ж наробили помилок, і, за великим рахунком, після другого пропущеного гола футбол закінчився. Уже думалося, щоб нікого не вигнали і ніхто травму не отримав. Кадрова проблема – для нас номер один. Проводиш тренування – і думаєш, щоб люди не зламалися.


Ви особисто у якості футболіста програвали з таким рахунком, як 0:5? 
Для мене це вперше – і як для футболісти, і як для тренера. Нічого страшного…

У чому причина кадрових проблем? Немає грошей?
Ми нікого не купуємо. А якщо беремо футболістів, то в основному безкоштовних. Так ситуація, що аж не хочеться говорити про неї.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 767 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]