Главная » 2009 » Август » 31 » «Зірка» в Бурштині здобула перемогу
«Зірка» в Бурштині здобула перемогу
23:00

У сьомому турі першої української футбольної ліги кіровоградська «Зірка» на виїзді завдяки голу Олександра Курневича з рахунком 1:0 перемогла бурштинський «Енергетик».


Команда з Бурштину вдома грає досить потужно; ще свіжим прикладом є невдала поїздка ФК «Львів». Кіровоградці в останніх матчах нібито знайшли свою гру, але продовжує на обидві ноги кульгати реалізація моментів, які футболісти «Зірки» створюють чимало. І лише в останньому своєму матчі «Зірка» святкувала першу перемогу у першій лізі.

До звітного матчу гості від «Енергетика» відставали на одне очко, що надало матчу забарвлення боротьби за вкрай важливі очки для обох колективів. У господарів відновився після травми Ігор Мигалатюк, допомога якого в цьому матчі вкрай була потрібно його партнерам.

Майже весь матч в рівній цікавій боротьбі достойних суперників, а на 87-ій хвилині кіровоградській команді «Зірка» вдалося одну зі своїх атак завершити результативно: відзначився півзахисник Олександр Курневич, після удару якого, за допомогою рикошету від захисника, м'яч влетів у ворота «Енергетика». А його участь у цьому матчі, була під питанням, адже у попередньому домашньому матчі з «Фінекс-Іллічівець» він зазнав пошкодження і його замінено: на щастя для вболівальників гостей Олександр швидко вилікувався і результативно зіграв в даному матчі.


У хвилині, що залишилися, господарі намагалися уникнути домашньої поразки, але їм це не вдалося: кіровоградська «Зірка» святкувала другу поспіль перемогу в першій лізі – 1:0. Як складно в Бурштині здобувати очки, що є подвійною радістю для кіровоградських вболівальників.

Сьогоднішня перемога дозволила кіровоградській команді набрати 9 очок і обійти у турнірній таблиці першої ліги бурштинський «Енергетик», в активі якого залишилося сім очок. У наступному турі кіровоградці вдова приймуть ФК «Харків», а «Енергетик» знову вдома прийматиме іншого дебютанта першої ліги – білоцерківський «Арсенал».

Потрібно відзначити, що основному гравцю «Енергетика» Андрію Чернову було цікаво грати про «Зірки», адже він є вихованцем кіровоградського футболу і за «Зірку» в сезоні 2005\2006 років зіграв 10 матчів.

«Енергетик» - «Зірка» 0:1 (0:0) (Курневич, 87).

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 785 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]