Главная » 2009 » Август » 14 » Кварцяний звинуватив ПФЛ у "непрозорому" жеребкуванні
Кварцяний звинуватив ПФЛ у "непрозорому" жеребкуванні
13:27

Напередодні кубкових матчів, в яких, зокрема, "Волинь" на виїзді зустрінеться з ПФК "Олександрія", коуч волинян В.Кварцяний відкрив таємницю жеребкування кубку України з футболу .


Кубкові матчі завжди пов'язані з різного роду несподіванками, яких на моєму футбольному шляху вистачало. Працюючи на посту головного тренера «Волині», я мав можливість у цьому переконатися на прикладі своєї команди. Хочу звернути увагу на один цікавий факт.

Пов'язаний він з тим, що «Волинь» вже п'ять років не грає в Кубку на своєму полі. Таке враження, що ми немов існуємо для інших міст і для інших клубів. Ось і в 1/16 фіналу нашій команді належить грати з колегами по першій лізі - «Олександрією» - не в рідних стінах, а на виїзді. І це при тому, що в минулому розиграші олександрійська команда грала сто ігор на Кубок, і всі - удома!

Я, як головний тренер, вже давно хотів відмовитися від виступів в Кубку України, але президент нашого клубу говорить, що потрібно грати. Особисто мені це вже нецікаво. Варто було мені порахувати витрати на гостьові кубкові ігри, як з'ясувалося, що «Волинь» наїздила не мало, не багато - півмільйона гривень! Кому потрібні такі витрати?


Що стосується останніх пар 1/16 фіналу, то для деяких клубів виступ на цьому етапі я б взагалі назвав одним словом - «халява». Судячи по тому, що в цьому раунді зійдуться два столичні клуби «Динамо» і «Арсенал», можна повірити, що жереб не тягнув один з фахівців Юрій Корбут. Його я називав майстром спорту з жеребкувань.

Відомо, що він і раніше робив жеребкування під замовлення - враховуючи, хто, з ким, де хоче грати. Але хочеться вірити, що в прем'єр-лізі немає «майстрів спорту з жеребкувань».

Категория: Кубок Украины | Просмотров: 956 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]