Главная » 2009 » Август » 13 » Ярмоленко: про Лобановського найбільше мені розповів Шацьких
Ярмоленко: про Лобановського найбільше мені розповів Шацьких
17:17

Одним із учасників тріумфу молодіжної збірної України на Меморіалі Валерія Лобановського був форвард київського “Динамо” Андрій Ярмоленко. У півфіналі він провів на полі стартові 56 хвилин, а у фіналі — увесь матч. Про свої враження від цього турніру, а також про справи в "Динамо" Андрія Ярмоленко розповів в інтерв'ю turnir.com.ua.


Андрію, ви задоволені своєю грою на Меморіалі Валерія Лобановського?
Я б не хотів аналізувати свою гру. Нехай це роблять тренери. Я тільки задоволений тим, що ми виграли Меморіал Лобановського. Значить, ми зіграли непогано.

Пріорітетним був результат чи все-таки гра?
Найкраще було би, якби ми виграли і при цьому показали яскравий футбол. Так вийшло, що ми перемогли, а гра бажає бути кращою. Нічого, є стимул працювати. Головне, щоб ми в ім'я Метра таки стали переможцями.

До речі, хоч ви не працювали під орудою Валерія Лобановського, яким запам'ятався цей тренер?
Я дуже знаю багато цікавих фактів із життя Валерія Лобановського. Найбільше про нього мені розповів Максим Шацьких. Він казав, що Лобановський був великою людиною. А сам я бачив Лобановського тільки по телевізору. Звісно, хотілося би попрацювати під його керівництвом. Не встиг. Коли не стало Валерія Васильовича, я ще був зовсім юним, мені було 12 років, і я тренувався у чернігівській спортивній школі “Юність”. Звістку про смерть Лобановського почув по телевізору.


Зараз у вас все гладко в київському “Динамо”. Невже зміна тренера пішла вам на користь?
Так, при Юрію Сьоміну я грав за дублерів і лише на 10-15 хвилин виходив на заміну в основній команді. За цей час я не міг використати свого шансу. З приходом Валерія Газзаєва я почав діяти в основному складі. Відчуваю величезний кредит довіри з боку Валерія Георгійовича.

Що тренер вам каже під час індивідуальних бесід?
Валерій Георгійович запевнив мене, що дуже на мене розраховує. Та підозрюю, що ці самі слова він казав й іншим гравцям. Тому мені слід і далі працювати совісно, щоб продовжувати бути гравцем “основи”.

У стартових чотирьох поєдинках ви забили три голи. Яка планка Ярмоленка на цей сезон?
Ні, конкретної кількості голів, про яку я мрію, у мене немає. Головне — пробитися в основний склад. Тим паче, що два із трьох моїх голів — це заслуга Артема Мілевського.

Ви вихованець чернігівського футболу. Часто навідуєтеся до рідного міста?
Я народився у Санкт-Петербурзі, але все дитиснвто та юність провів у Чернігові. Змалку обрав футбол, і мої батьки звикли до моїх частих поїздок. А в 14 років ще й переїхав до Києва. Звісно, стараюся навідуватися до рідного міста при кожній можливості. Там мешкають мої батьки, а також молодша сестра. Моя сім'я — це найщиріший мій уболівальник.

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 872 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]