Главная » 2009 » Август » 12 » Калитвинцев: 19-річні чемпіони ще не готові грати за національну збірну
Калитвинцев: 19-річні чемпіони ще не готові грати за національну збірну
23:07

Сьогодні, 11 серпня, відбулося засідання “Футбольного прес-клубу” за участі головного тренера чемпіонів Європи-2009 (U-19) Юрія Калитвинцева та капітана команди Кирила Петрова. Серед інших питань, активно обговорювалося майбутнє юних чемпіонів у молодіжній та національній збірних України.


Пане Юрію, Павло Яковенко запросив у молодіжну збірну тільки одного футболіста - Сергія Кривцова.
Яковенко вчинив правильно, адже футболісти юнацької збірної знаходяться зараз в якійсь ейфорії і, на мій погляд, їм зараз необхідно від неї трохи відійти, - каже Калитвинцев. - Що стосується Кривцова, це гранітний футболіст, і я вважаю, що він справиться з поставленим завданням. Упевнений, надалі наші гравці будуть задіяні на всіх рівнях. Дайте їм трохи часу, адже пройшло тільки п'ять днів після закінчення чемпіонату

У світовій практиці траплялося, що 19-річні футболісти перестрибували молодіжну і відразу потрапляли у національну збірну. Що ви про це думаєте?
Не будемо шукати прикладів. Скажу, що згоден з Олексієм Михайличенком, який сказав, що футболісти повинні думати про національну збірну з народження, з першого удару по м'ячу. Станом на сьогодні хлопці ще не готові грати в головній команді країни. Олексій Олександрович добре інформований про цих футболістів.

Міг Михайличенко на товариський матч викликати хоча б одного гравця, щоб той відчув атмосферу національної збірної?
Це буде психологічний момент з негативною дією. Адже молодому футболістові можуть не дати зіграти жодної хвилини. Потім викликати тільки через рік. Це може вбити хлопця. Цей процес має бути поступовим.

Категория: Сборные | Просмотров: 702 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]