Главная » 2009 » Август » 10 » Семеро «ворсклян» – у збірних
Семеро «ворсклян» – у збірних
22:08

У збірні команди своїх країн викликали сімох гравців «Ворскли». Матчі збірних відбудуться уже цього тижня


До національної збірної України Михайличенко викликав правого захисника полтавської «Ворскли» Григорія Ярмаша. Україна 12 серпня (у середу) проведе товариський поєдинок зі збірною Туреччини.

Традиційно до лав збірної Албанії викликали захисників полтавського клубу Арменда Даллку та Дебатіка Цуррі. Обидва – досвідчені гравці своєї команди і можуть допомогти Шкіперії в товариському матчі зі збірною Кіпру 12 серпня у Тірані. Компанію їм склав форвард Ахмед Янузі, викликаний до молодіжної збірної Албанії.

Македонський хавбек «Ворскли» Філіп Деспотовськи лише нещодавно став залучатися до своєї збірної, але вже встиг стати основним гравцем. Відтак, є велика ймовірність того, що він вийде на поле в товариському матчі Македонія–Іспанія 12 серпня.


До лав молодіжної збірної України викликали захисників полтавського клубу Володимира Чеснакова та Олександра Матвєєва. 11-12 серпня на них чекають ігри в рамках VII міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського у Києві. Перший матч – завтра зі збірною Ірану.

Категория: Сборные | Просмотров: 678 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]