Главная » 2009 » Август » 9 » "Ворскла" рятується на останніх секундах
"Ворскла" рятується на останніх секундах
21:51

У наднапруженому матчі запорізький "Металург" не зміг втримати перемогу, пропустивши гол на 92 хвилині гри


Все ж таки є характер у "Ворскли"! І що б не говорили коментатори, саме ця складова вирішила долю матчу в Запоріжжі між приблизно рівними командами. Початок (як і весь перший тайм) можна скоріше занести в актив "Ворсклі", аніж "Металургу". Перший небезпечний момент у грі виник на 4 хвилині, коли Кулаков пройшов правим флангом і віддав передачу на Єсіна. Дмитро з воротарської площі пробив поруч зі стійкою.

Відповів "Металург" на сьомій хвилині, коли Каськов, випередивши Чеснакова, вийшов практично сам-на-сам із Долганським, та пробив повз ворота. Нагода виправитися у Чеснакова з’явиться під занавіс поєдинку - і він скористається нею просто блискуче.

А поки що "Ворскла" контролює хід гри, але небезпеку створює "Металург". Знову Каськов має момент, але цього разу рятує Долганський. І після цього можна говорити лише про небезпечні моменти "Ворскли". Судіть самі: Кулаков подає з кутового - захисник виносить м’яч практично з лінії воріт. Краснопьоров пробиває поруч зі стійкою. Цуррі (лівий захисник!) - головою не влучає у дев’ятку. Нарешті, Кулаков б’є у дальній кут - на місці Безотосний.


Це все - епізоди тільки з першого тайму, але результату вони не принесли. А от "Металург" у таймі другому зумів перебудуватися і захопити ініціативу. На 51 хвилині Калонас віддав відмінний пас на Каськова, той виходить сам-на-сам із голкіпером гостей, але перекидає і Долганського, і ворота. А п’ятьма хвилинами пізніше господарі все ж таки зуміли забити. Кореєць Кім пройшов правим флангом, видав відмінну подачу на дальній кут воротарської площі, а там Аржанов точно пробив у протилежний кут. 1:0

"Ворскла" мала можливість зрівняти рахунок, але Йовану Маркоськи головою з меж штрафної площі забити не вдалося. І запоріжці могли збільшувати свою перевагу, та спочатку не скористалися атакою три в три, а потім не змогли реалізувати штрафний удар. І от - ключова заміна гри. Безус міняє Ярмаша, на правий фланг переходить Краснопьоров. Саме йому вдався відмінний прохід бровкою (після пасу Безуса) і навіс у штрафний майданчик. Здавалося, що всі гравці "Ворскли" під наглядом, та з-за спин захисників виринув центрбек Чеснаков і майже з одиннадцятиметрової позначки головою пробив у самісіньку дев’ятку! Нічия буквально на останніх секундах!

"Металург" - "Ворскла" 1:1

Голи: Аржанов, 57 - Чеснаков, 90+2

"Металург": Безотосний, Невмивака, Кривцов, Вернидуб (Тігорєв, 46), Польовий, Тейку, Карауш, Кім (Нестеров, 84), Аржанов, Калонас, Каськов (Хванг, 62)

"Ворскла": Долганський, Ярмаш (Безус, 86), Даллку, Чеснаков, Цуррі, Краснопьоров, Деспотовськи, Кулаков, Єсін, Маркоськи, Сачко (Янузі, 82)

Попередження: Карауш - Кулаков

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 691 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]