Главная » 2009 » Август » 9 » «Зірка» не втримала перемогу
«Зірка» не втримала перемогу
21:41

У четвертому турі першої ліги кіровоградська «Зірка» вдома зіграла в нічию 1:1 з охтирським «Нафтовиком».


Матч почався без розвідки: обидві команди відразу глядачів порадували небезпечними моментами, відповідаючи на атаки друг друга. У господарі мали можливість відзначитися Олег Давидов, Олександр Курневич та Олександр Кочура.

«Нафтовик» теж не відсиджувався: шанси відкрити рахунок в матчі змарнували Богдан Єсип, Олександр Саванчук та Андрій Кікоть, але у всіх випадкам на заваді їм став кращий гравець матчу, воротар «Зірки», Роман Єрещенко.

А на 33-ій хвилині матчу при грі на випередження Олександр Морозов ударом головою зумів вивести вперед кіровоградців. Перша половина матчу так і завершилася: 1:0 на користь господарів.


Після перерви гості додали у швидкості і на 53-ій хвилині, ударом з розвороту у дев’ятку воріт кіровоградської «Зірки», Валерій Іваненко зрівняв рахунок в матчі. Після цього кожна з команд ще по декілька моментів не використала.

Найреальнішу можливість змінити рахунок на табло мав гравець «Зірки» Мирослав Бундаш, але він на 78-ій хвилині з одинадцятиметрової позначки не зумів переграти голкіпера суперника. В підсумку кіровоградська «Зірка» та охтирський «Нафтовик» сьогодні не виявили сильнішого – 1:1.

«Зірка» - «Нафтовик» 1:1 (1:0) (Морозов, 33 – Іващенко, 53).

Склади команд: 

«Зірка»: Єрещенко, Ломко, Котелюх, Чорномаз, Басов, Курневич (Поліщук, 83), Данченко (Шибко, 67), Давидов (Бундаш, 62), Дорошенко, Кочура, Морозов.

«Нафтовик»: Лавренюк, Баглай, Зайчук, Бояринцев, Лобойко, Юрченко (Погорєлов, 46), Агарін, Кікоть (Одинцов, 47), Саванчук (Ніконов, 90), Єсип (Шептицький, 84), Іващенко.

Попередження: Басов, 14; Давидов, 16; Курневич, 58.

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 738 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]