Главная » 2009 » Август » 9 » У "Львова" й надалі проблеми з голами
У "Львова" й надалі проблеми з голами
21:39

Матч у Добромилі на "Княжа-Арені" між футбольним клубом "Львів" та "Арсеналом" з Білої Церкви завершився нульовою нічиєю.


Про те, що біло церківці над серйозно налаштуються на гру у Добромилі проти ФК «Львів», було відомо ще задовго до початку гри. Як по-іншому, коли у заявці «Арсеналу» більше 10-ти футболістів, так чи інакше пов’язаних з львівським футболом. Та ще й у тренерському складі гостей Ігор Артимович (головний тренер) та Богдан Бандура.

У стартовому складі команди з Білої Церкви вийшло відразу 5 гравців, які свого часу витупали за ФК «Львів» – це Горецький, Войтович, Деревльов, Піцур і Мазяр. Так що про принциповість матчу годі й казати.

Гості розпочали досить жваво. На перших хвилинах захист львів’ян обікрав Піцур і створив загрозу воротам Марущака. Однак далі ініціативу перехопили господарі поля, які за день до гри остаточно позбулися тренерів Юрія Беня, Сергія Мізіна та Андрія Сапугу (відставка через незадовільні результати). Проте психологічна нестійкість львівських футболістів все ж таки відчувалася. До перерви, попри територіальну перевагу, вони створили тільки один по-справжньому гольовий момент. Передачею Мандзюка зліва ледь не скористався Грицай – воротар Суслов лише ногою відбив м’яч після удару метрі з 7-ми.


Другий тайм гри пройшов за прогнозованим сценарієм. Гості обороняються і всією своєю поставою показують, що їх цілком і повністю влаштовує нічийний рахунок. Господарі атакують, рідко випускають м’яч з чужої половини поля і тринькають момент за моментом. Худзік, Танчик, Борис Баранець, Мандзюк (кілька разів), Федорчук – усі вони мали нагоди засмутити гостей. Але… Моменти моментами – голи треба забивати. Причому нагод для цього було дуже багато.

Більше того, білоцерківці і самі могли вирвати перемогу. Приблизно за 10 хвилин до фінального свистка м’яч після удару зі штрафного у виконанні Литовчака ціною травми з кута воріт витягнув Марущак. Сильно вдарившись при цьому спиною у стійку, він не зміг продовжити гру.

Нарикінці гри м'яч не виходив з половини поля "Арсеналу". тренери гостей гасили темп гри замінами. І таки досягли свого. Нічия - 0:0.
ФК «Львів» – «Арсенал» (Біла Церква) – 0:0

«Львів»: Марущак (Венчак, 81), Леонідов (Романюк, 46), Розгон, Гальчук, Ільків, Лупашко, Федорчук, Грицай (Танчик, 46), Б.Баранець, Панас (Худзік, 40), Мандзюк

«Арсенал»: Суслов, Бурлін, Горецький, Кривошеєв, Синьогуб, Гонщик, Войтович, Деревльов (Степанюк, 90+1), Крамар (Ворона, 46; Іванський, 90+2), Піцур, Мазяр (Литовчак, 57)

Попередження: Деревльов (64), Ворона (79)

Арбітр: Мосейчук (Чернівці); 2 100 глядачів

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 707 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]