Главная » 2009 » Август » 9 » «Таврія» vs «Кривбас». Після матчу
«Таврія» vs «Кривбас». Після матчу
23:24

Наставник «Кривбасу» Олег Таран погодився, що «Таврія» перемогла заслужено, його ж колега Сергій Пучков залишився задоволений, що його підопічні обіграли команду, в якій грають досвідчені футболісти.

Олег Таран, головний тренер «Кривбасу»:
-По-перше, хочу привітати «Таврію» із заслуженою перемогою. На жаль, ми не можемо бути сильнішими за добре організовану команду, фізично добре підготовлену. Нам важко добитися позитивного результату. Багато футболістів «Кривбасу» не розуміють куди вони прийшли, в якій команді вони грають, під яким прапором/ Тому, будемо робити якісь висновки, проаналізуємо, найближчий час покаже, що очікує на команду.

В одному з коментарів ви казали, що на сьогоднішній день вас більше цікавить гра, ніж результат. Ви не змінили свою думку?
Просто я розчарований у тих гравцях, яких ми запросили і які мають гарний потенціал. Складно сказати з чим це пов’язано. Люди прийшли із тих команд, в яких вони просто існували, а в «Крив басі» таке неможливе. Тому тут більше стоїть питання психології. Замало часу. Тому я не шкодую, що почав робити корінну перебудову. Краще так, знаючи, що ти відповідаєш за тих людей, яких запрошував. Думаю, це нормальне, закономірне явище. Після сьогоднішньої гри люди повинні зрозуміти, що необхідно виходити на поле і викладатися у повному обсязі.

Сергій Пучков, головний тренер «Таврії»:
Хочу привітати усіх з перемогою. Дві підряд, ви знаєте як важко було після Києва привести хлопців у нормальний психологічний стан для того, щоб демонстрували той футбол, який є. Якщо проаналізувати, сьогодні теж була важка гра. «Кривбас» із ще гіршим показником ніж у «Чорноморця» приїхав після трьох поразок. Тим більше досвідчена команда, багато гравців грали у прем’єр-лізі в Харкові, у «Дніпрі», іх настрій на гру ви бачили. Добре, що вийшли і швидко забили перший м’яч, другий… Багато не забили… Не бачив як пропустили, тому що поки йшов на лаву запасних, це сталося. Нічого, відразу швидко забили. Все рівно, було десь невелике хвилювання і відповідальність за результат.


Вам не показалося, що сьогодні була доволі жорстка гра, в першу чергу, з боку гостей?
Так, я попереджав хлопців про те, що таке можливе. Просив їх не відповідати на ці уловки. А відбувалося це тому, що коли гравець не встигає за своїм опонентом, відбуваються такі ось зіткнення. Але молодці, не було ніяких дій у відповідь, хоча там і були сумнівні картки у наш бік показані. Втім, це футбол. Показали бійцівські якості, показали, що психологічно команда стійка.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 649 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]