Главная » 2009 » Август » 8 » Тимощук дебютував за Баварію" замінивши на 80 хвилині Марка ван Бомеля.
Тимощук дебютував за Баварію" замінивши на 80 хвилині Марка ван Бомеля.
21:54

Схоже головний тренер «Баварії» голландець Луї ван Галь справді дотримує слова і не збирається допускати до основного складу українця Анатолія Тимощука. Так, звичайно українець був у заявці на матч проти «Хоффенхайма» проте, він з'явився на футбольному полі лише на 80 хвилині, замінивши капітана мюнхенців Марка ван Бомеля.


«Баварія» почала матч не надто активно. Що більше господарі більше володіли м’ячем і вже в дебюті матчу «Хоффенхайм» після удару новачка команди Йосипа Шимуніча відкриває рахунок. Та головний та боковий арбітр не зафіксували чистий гол, хоча на повторі було чітко видно, що м’яч після удару Шимуніча пересік лінію воріт, і кіпер мюнхенців вибив його вже з-за лінії воріт. Протести гравців «Хоффенхайма» ні до чого не привели. Далі суддівська бригада у повному складі ще не раз помилялася. Так, в середині першого тайму за атаку суперника без м’яча повинен був бути вилучений капітан баварців Марко ван Боммель. А перший м’яч на 25 хвилині матчу провів Оліч. А наприкінці, тайма, зразкову комбінацію розіграли господарі. Після красивої передачі Ібішевіча відзначився Обасі.

Другий тайм гості більше атакували і мали кілька гарних нагод таки вирвати перемогу. Та, схоже цього вечора фортуна була на стороні господарів. Хоча, треба зазначити. «Хоффенхайм» показав гарну гру і справді заслужив нічию 1:1. А на 80 хвилині Ван Галь зробив таки заміну випустивши на футбольне поле Анатолія Тимощука. Хоча, звичайно, за цей час українцю було замало щоб показати на все, що він здатен. Хоча відзначимо, що господарі справді заслужили нічию. Що ж "Баварія" вже восьмий рік поспіль не програє у стартовому матчі чемпіонату Німеччини.

«Хоффенхайм» - «Баварія» - 1:1

Голи: Оліч, 25, Обасі, 41

Попередження: Марк ван Бомель, Томас Мюллер

«Хоффенхайм»: Хільдебранд, Комппер, Бек, Ібертсбергер, Шимуніч, Ворса, Карлос Едуардо, Вайс (Вукчевіч), Саліховіч, Обасі (Терацціно), Ібішевіч (Майкосуел)

«Баварія»: Ренсінг, Бадштубер, Лам, Даніель ван Буйтен, Марк ван Боммель (Тимощук), Баумйоханн (Томас Мюллер), Алтінтоп, Праніч, Швайнштайгер (Брафхейд), Гомес, Оліч

Категория: Украинцы зарубежом | Просмотров: 802 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]