Главная » 2009 » Август » 8 » Третя домашня перемога «Таврії»
Третя домашня перемога «Таврії»
21:06

Перемігши криворізький «Кривбас» з рахунком 3:1 «Таврія» подовжила свою переможну серію в домашніх матчах нового сезону до трьох ігор.


Рахунок на Республіканському стадіоні «Локомотив» міг бути змінений вже на першій хвилині матчу. Після розіграшу з центра поля Лакі Ідахор міг прийняти м'яч і вийти на гарну позицію для удару, але намагався зробити це доволі елегантно і нагоду було втрачено. Ще за кілька хвилин гостро зі штрафного пробив Слободан Марковіч, але неточно. Втім, в обійми партнерів Маркович таки потрапив. Сталося це на 9-й хвилині. Денис Голайдо з лінії штрафного майданчика потужно пробив по воротах, але Андрій Федоренко дотягнувся до м'яча. Однак «куля» відлетіла до Марковіча, який з відстані кількох метрів до воріт не схибив.

Забитий гол і без того додав потужності атакам «Таврії» і в наступні п'ять хвилин кримчани ще двічі могли відзначитися. Небезпеку біля воріт суперника продовжував створювати Голайдо, у якого відчувалося велике бажання стати не лише автором гольової передачі. Втім, замкнути простріли і навіси півзахисника «Таврії» було нікому.

«Кривбас» у ці хвилини не виглядав інертним, але всі зусилля гостей зводилися нанівець захисниками кримчан ще на подступах до штрафного, або ж Максим Старцев надійно ловив м'яч.


«Таврія» з середини першого тайму змінила темп на більш спокійний, але ретельніше готувала атаки. В такому русі «Таврія» і подвоїла рахунок. Повільно просуваючись до штрафного майданчика «Кривбасу» господарі заробили кутовий на 36-й хвилині, який подав Желько Любеновіч, а Антон Монахов вистрибнув вище всіх і ударом головою направив «кулю» за лінію воріт.

Ледве розпочався другий тайм, як спрацювала заміна криворіжців. Сергій Мотуз головою добив м'яч у сітку після того, як удару по воротах «Таврії» завдав хтось з криворіжців.

Втім, надія на порятунок була у гостей недовго. На 50-й хвилині індивідуальну майстерність продемонстрував Галюза, який з-за меж штрафного майданчика «парашютом» направив м'яч точно у дальній кут.

Після цього у грі почала переважати боротьба за м'яч, моменти біля обох воріт виникали не часто. Гравці «Кривбаса» частенько опинялися в офсайді, «таврійці» ж не рідко опинялися на газоні, а м'яч після гострих ударів кримчан ставав здобиччю воротаря.

Поєдинок так і закінчився третьою підряд домашньою перемогою «Таврії» з рахунком - 3:1. «Кривбас» же залишився з нулем в графі «очки».

«Таврія» (Сімферополь) – «Кривбас» (Кривий Ріг) - 3:1
8 серпня 2009. Сімферополь. Республіканський стадіон «Локомотив».
«Таврія»: Старцев, Марковіч (Гігіадзе, 30; Ідахор, 71), Джурічич, Корнєв, Ковпак - к, Ідахор (Луценко, 83), Монахов, Галюза, Любеновіч, Голайдо, Карамушка.
Головний тренер: Сергій Пучков.
«Кривбас»: Федоренко, Грановський - к, Комарницький (Мотуз, 39), Оберемко, Оберемко, Воробей, Булку (Костишин, 46), Штурко, Бартуловіч, Жданов, Івашкевічус Аголлі, 63), Максимов.
Головний тренер: Олег Таран.
Голи: Марковіч, 9, Монахов, 36, Галюза, 50; Мотуз, 47.
Попередження: Луценко, 90+4; Жданов, 3, Воробей, 8, Івашкевічюс, 54.
Арбітр: Михайло Родіоненко (Луганськ).

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 617 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]