Главная » 2009 » Август » 8 » Для розгрому "Зорi" вистачило десяти хвилин
Для розгрому "Зорi" вистачило десяти хвилин
19:44

Попри непогану гру у стартових трьох турах проти єврокубкових представників України і численні запрошення на матч керівництва і гравців «Карпат» (мовляв, ми зраз дуже сильні), глядачів на стадіоні зібралось небагато. Втім, хороший звуковий ефект створював 16-й фанатський сектор.


Але і його підтримка у перші хвилини не дуже надихнула «зелено-білих». Гра розпочалася дуже мляво, з величезною кількістю браку. Лише на 13-й хвилині «Карпати» заробили право на кутовий і після його подачі Федецький пробивав з кількох метрів у боротьбі із захисниками, але не влучив у ворота. Ще за хвилину інший стандарт – штрафний з правого флангу – «Карпати» знову використали непогано – несподіваний пас низом на Кузнєцова, але його удар заблокували. Відразу ж після цього супермомент був у «Зорі» – у господарів позаду лишився чомусь один Ґодвін, а гостей було аж троє. Але Джихані бездарно розпорядився м’ячем, несильно пробивши метрів з двадцяти прямо в руки Тлумаку.

І знову після цього гра заспокоїлася… До 24-ої хвилини, коли після помилки центральних захисників Кузнєцов виходив фактично один на один, але уповільнився, намагався обіграти Каменюку, який з правого флангу прибіг рятувати ситуацію, і капітану «Зорі» вдалося відібрати м’яч.

І після цього знову у команд нічого не вдавалось – швидкості були ніби й непогані, але все нівелював брак під час передач. Трохи оживили глядачів команди лише перед самою перервою – спочатку Джихані забив гол, але з явного офсайду, а потім небезпечний простріл на Голодюка самовіддано перервав Шуховцев, кинувшись півзахиснику «Карпат» у ноги.
Жваво розпочався і другий тайм, але знову ж таки практично без небезпечних моментів. Частіше футболісти почали наважуватися на удари з дальньої та середньої відстані, але ні Кузнєцову, ні Голодюку, ні Антонову відзначитись не вдалося. Зробив це лише Ігор Худоб’як, який після подачі Кожанова з лівого флангу пробив з-під захисника точно у правий від Шуховцева кут воріт.


Гол ніби надав крила господарям, вони провели ще кілька небезпечних атак, в одній з яких Кузнєцов просто ідеально пробив головою у дев’ятку – 2:0. І знову автором передач став Денис Кожанов.

Після цього інтрига практична вмерла, адже у гостей попереду взагалі нічого не виходило. Цікавіше було подивитись, як проявить себе «блудний син» Батіста, який вийшов на заміну на 74-й хвилині. Але і ця інтрига протрималася недовго. Пробувши на полі лише чотири хвилини, бразилець зумів відзначитись, скориставшись пасом Зеньова (він, до речі, теж вийшов на заміну незадовго до цього).

Далі «Карпати» грали у своє задоволення, і всі намагання «Зорі» якось змінити ситуацію виявилися марними. Ще й вже у доданий арбітром час м’яч у штрафному «Зорі» влучив у руку Грінченку, і Батіста оформив дубль, впевно пробивши з 11-метрового.
«Карпати» (Львів) – «Зоря» (Луганськ) – 4:0 (0:0)

Голи: Худоб’як (60), Кузнєцов (65), Батіста (69, 90+2, з пен.)

«Карпати»: Тлумак, Петрівський, Мілошевіч, Тарасенко, Федецький, Ґодвін, Кожанов (Зеньов, 69), Голодюк, Ґурулі (Бідловський, 79), Худоб’як, Кузнєцов (Батіста, 74)

«Зоря»: Шуховцев, Дурай, Омоко, Грінченко, Каменюка, Колесніченко, Шевчук (Сікроський, 63), Мілько (Огіря, 75), Джихані, Лазарович, Антонов (Кохман, 84)

Попередження: Мілько (28)

Арбітр:Є.Арановський; 5000 глядачів

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 737 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]