Главная » 2009 » Август » 7 » «Дніпро» розійшовся миром з «Арсеналом»
«Дніпро» розійшовся миром з «Арсеналом»
22:30

В 4-му турі Прем’єр-Ліги України «Дніпро» із рахунком 1:1 зіграв з київським «Арсеналом».


В стартовому складі Володимир Безсонов не наважився виставити «свіжих» новобранців Яна Лаштувку та Нері Кастильо, а от Євген Селезньов, як показують останні матчі за участю дніпропетровської команди, в новому колективі став «своїм», і його місце в «старті» нікого не має дивувати. Олександр Заваров виставив свій бойовий склад, основною зміною в якому стало повернення Андрія Єщенка після відновлення від травми.

З перших хвилин матчу команди почали шукати шляхи підступів до воріт одна одної. Так, на 9-ій хвилині Віталій Денисов чудово вкинув аут у воротарську Віталія Реви на Володимира Гоменюка, який головою пробив по воротах гостей – відмінно зіграв голкіпер «канонірів». Через чотири хвилини Йонуц Мазілу не забарився з відповіддю: після удару головою голкіпер господарів «витяг» м’яч з дев’ятки власних воріт.

На далі знову команди обмінялися небезпечними моментами: удар Сергія Симоненка Боровик спокійно ліквідував, а Євген Селезньов не влучив у ворота суперника. В ті хвилини команди грали на зустрічних курсах, тримаючи весь час у напрузі «стражів» обох команд.


На 26-ій хвилині пара нападників господарів Селезньов – Гоменюк організували чудову комбінацію, але удар останнього Віталій Рева, хоча й з труднощами, але все ж таки ногами парирував. А через чотири хвилини, після подачі Максима Каліниченка з кутового, Андрій Русол пробивав головою - Віталій Рева м’яч перевів на дальню штангу, де вдало скористався своїм шансом Євген Селезньов, ударом головою відкривши рахунок в цьому матчі. Цей гол став для новобранця «Дніпра» вже третім в цьому чемпіонаті.

На жаль, майже відразу після забитого голу, півзахисник «Дніпра» Осмар Ферейра зазнав пошкодження, і Володимир Безсонов був змушений його замінити – на футбольне поле вийшов Павло Пашаєв. В останні хвилини першому тайму запам’ятався удар з далекої відстані у виконанні Сергія Назаренка, який не став великою проблемою для Віталія Реви. На відпочинок команди пішли за мінімальної перемоги «Дніпра».

Початок другої половини матчу був за підопічними Олександра Заварова, яка постійно пресингувала суперника. На 47-ій хвилині, після удару на «техніку» у виконанні Андрія Воробея, дніпропетровську команду «врятувала» перекладина їх воріт.

А на 63-ій хвилині матчу гостям вдалося зрівняти рахунок: комбінація Єщенко-Миколюнас-Мазілу завершилася точним ударом головою останнього. Це був перший пропущений гол для дніпропетровської команди в цьому сезоні, а забив його гравець, котрий належить «Дніпру» і грає на правах оренди у київській команді.

Через п’ять хвилин Йонуц Мазілу міг в цьому матчі оформити дубль, та знову каркас воріт «врятував» підопічних Володимира Безсонова від другого пропущеного голу. Зовсім розладилася гра в господарів поля, і щоб змінити дану ситуацію на поле вийшов Нері Кастильо, який замінив Володимира Гуменюка.

Останні двадцять хвилин дніпропетровці мали ігрову перевагу: можливість відзначитися втратив Максим Каліниченко. На що суперники чудово відповідали контратаками: Андрій Єщенко та Йонуц Мазілу згаяли момент для завершення атаки. В ці хвилини оборона господарів була зовсім не в боєздатному вигляді.

Фінальний свисток головного арбітра матчу Юрія Грисьо зафіксував бойову нічию 1:1. Поділивши очки в звітному матчі, команди нині мають їх по вісім. А попередні шість домашніх матчів, до речі, дніпропетровське «Дніпро» виграло - перервалася їх виграшна серія.

«Дніпро» - «Арсенал» 1:1 (1:0) (Селезньов, 30 – Мазілу, 63) 

Склади команд:

«Дніпро» : Боровик, Алсідес, Русол, Чеберячко, Денисов, Каліниченко, Ротань, Назаренко, Феррейра (Пашаєв, 32; Холек, 76), Гоменюк (Кастильо, 71), Селезньов.

«Арсенал» : Рева, Хомін, Шершун, Євсєєв, Симоненко, Єщенко, Грицай, Данилов, Жоземар (Миколюнас, 55), Мазілу, Воробей (Джакобія, 90).

Попередження: Гоменюк, 24; Алсідес, 90 - Євсєєв, 20; Данилов, 42; Жоземар, 52; Миколюнас, 56; Єщенко, 84.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 639 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]