Главная » 2009 » Август » 7 » «Дніпро» - «Арсенал». Дружба чи перемога?
«Дніпро» - «Арсенал». Дружба чи перемога?
14:53

Сьогодні четвертий тур Прем’єр-ліги відкриє матч в Дніпропетровську між командами «Дніпро» та «Арсенал».


Суперники даного матчу один одному добре знайомі, мають чудові дружні відносини: київський «Арсенал» є доброю матінкою», яка приютила чимало футболістів дніпропетровської команди, котрі не потрапляють до її «основи». Це впершу чергу таких виконавців: Сергія Матюхіна, Богдана Шершуна, Ролана Гусєва, Йонуца Мазилу, Андрія Єщенко, Андрій Воробей та Олександр Грицай. Всі вони серйозно підсилили свою нову команду: нині, як і дніпропетровське «Дніпро», кияни мають в своєму активі дві перемоги та одну нічию.

В останньому турі ледь київський «Арсенал» не став «рятівником» для дніпропетровців та не здобули путівку до Ліги Європи: в гостях «арсенальці» відібрали очки в донецького «Металурга», а ось сам підопічні Безсонова не зуміли в Луганську здолати місцеву «Зорю» і залишилися цього сезону без участі в європейських кубках.

Та по при теплі відносини сьогодні очікується цікаве протистояння між «Дніпром» та «Арсеналом» ніхто не бажає поступатися, адже поразка одну з команд «відкине» в середину турнірної таблиці Прем’єр-Ліги. А нині команди на ходу: дніпропетровці це довели в матчах з донецьким «Металургом» та харківським «Металістом», кияни мали простіших суперників «Чорноморець» та «Оболонь», яких впевнено здолали та здобули виїзну нічию в матчі з луганською «Зорею».


Дніпропетровський «Дніпро» в трьох матчах зумів у воротах суперників відзначити тричі: два голи на рахунку новобранця команди Євгена Селезньова, який чудово «влився» в новий колектив та один гол забив Максим Калініченко. При цьому дніпропетровські свої ворота залишили не приступними. То ж цікаво, чи зможе і сьогодні голкіпер Євген Боровик записати собі в актив «сухий» матч?

Київський «Арсенал» цьому чемпіонату України двічі пропустив у свої ворота, але це не завадило добувати перемоги; зуміли забити суперникам сім голів. Це постаралися Жоземар (двічі реалізував пенальті в матчі з київською «Оболоню»), Андрій Воробей (два голи) і по одному разу відзначилися Андрій Хомін, Йону Мазілу та Олександр Грицай.

В цьому сезоні дніпропетровський клуб налаштований з початку чемпіонату бути в лідерах та завоювати, по меншій мір, путівку до Ліги Європи. Про це «говорить» і трансферна політика клубу: зовсім не що давно був придбаний у донецького «Шахтаря» чеський голкіпер Ян Лаштувка, перед цим в «гірників» взяли ще мексиканця Нері Кастільо.

У чемпіонатах України «Дніпро» та «Арсенал» (раніше «ЦСКА-Борисфен», ЦСКА) зіграли 28 матчів: «Дніпро» отримало 13 перемог, 6 програв і 9 матчів завершилися внічию. Різниця м'ячів - 29:21 на користь «Дніпра». В минулому чемпіонаті дніпропетровці двічі з мінімальним рахунком здобували перемоги: 1:0 в Києві ( на 51-ій хвилині відзначився Руслан Ротань) та вдома святкували перемогу з рахунком 2:1 (у «Арсенала» гол на рахунку Богдана Шершуна, а в дніпропетровської команди забивали Олексій Бєлік та Володимир Гоменюк).

Орієнтовні склади команд:

«Дніпро»: Боровик, Гоменюк, Селезньов, Чеберячко, Русол, Феррейра, Денисов, Алсідес, Калиниченко, Назаренко, Ротань.

«Арсенал»: Рева, Шершун, Євсєєв, Хомін, Старгородський, Симоненко, Жоземар, Данилов, Грицай, Мазілу, Воробей.

7 серпня. Дніпропетровськ. «Дніпро-Арена». Початок в 19:00.

Арбітр: Юрій Грисьо (Львів); асистенти: Володимир Александренко (Вінниця), Андрій Береговий (Макіївка).
Резервний арбітр: Дмитро Жуков (Донецьк).
Делегат ФФУ: Андрій Гаваші (Ужгород).
Інспектор ФФУ: Віктор Дердо (Ілічевськ).

Травмовані: в «Дніпра» Дмитро Льопа та Джаба Канкава.
Дискваліфікованих в обох командах немає.

Категория: Матчи Премьер-лиги | Просмотров: 610 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]