Главная » 2009 » Август » 7 » Хмельничани дозаявили трьох захисників
Хмельничани дозаявили трьох захисників
12:53

Двоє новеньких, один старенький – саме так можна назвати новачків хмельницького «Динамо». Старенький – Максим Горбієвський, який виступав за хмельничан у минулому чемпіонаті, а по завершені чемпіонату від його послуг у клубі вирішили відмовитися. Щоправда, провівши лише одну гру у новому сезоні, вирішили знову запросити Максима до «Динамо». Горбієвський може грати як у захисті, так і в півзахисті.


На правах оренди виступатиме захисник луцької «Волині» Олександр Рубцов, який вже разом із «Динамо» вирушив на гру в Іллічівськ, де хмельничани 8 серпня зустрінутьсяз «Бастіоном». Ще одним новобранцем став Антон Осокін. Цей захисник пройшов збори разом із «Динамо» в Севастополі, однак лише зараз став її гравцем і теж поїхав на матч в Іллічівську.

«До гри з «Бастіоном» ми не встигли дозаявити захисника Євгена Сиверчука, - розповів директор хмельницького клубу Валерій Крохан. – Запізно отримали трансферний лист з Молдови, де Євген виступав у «Ністру» з Атак. Але до матчу з «Россю», який відбудеться 15 серпня у Хмельницьку, Сиверчук буде заявлений».

Категория: Первая,Вторая лиги | Просмотров: 622 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]