Главная » 2009 » Август » 7 » Сьогодні переговори "Барси" у справі Чигринського та Мати
Сьогодні переговори "Барси" у справі Чигринського та Мати
11:25

У зв’язку з тим, що "Барселона" відразу після завершення американського турне розпочинає боротьбу за трофеї, Пеп Гвардіола має мало часу на доукомплектацію команди на сезон 2009/2010. Сьогоднішній день стане вирішальним у справах трансферів двох гравців: Дмитра Чигринського ("Шахтар") і Хуана Мати ("Валенсія").


Остаточна пропозиція за Чигринського мала бути зроблена ще вчора, але через поразку "Шахтаря" у Лізі Чемпіонів, переговори перенесли на сьогодні. Українська преса писала, що раніше каталонці давали за Дмитра 22 мільйони євро, натомість іспанська – 18 мільйонів. Тепер така сума може бути цілком прийнятною.

У зв’язку з поразкою "Шахтаря" у єврокубках, тренер Мірча Луческу представив президенту "гірників" команду в справжньому стані. Чигринський попри те, що не виступатиме у цьому сезоні в Лізі Чемпіонів за жодну з команд, захисник і надалі є бажаним гравцем для Гвардіоли, який хоче підписати з ним довготривалу угоду.

Що стосується Мати, то сьогодні його агент матиме розмову з президентом "Валенсії" Мануелем Лоренте. Ця зустріч може пришвидшити перехід вихованця "Реала" в "Барселону". Перша пропозиція керівництва "кажанів" не влаштувала агента і батька одночасно Хуана Мати.


За Чигринського та Мату "Барселона" планує витратити 36 мільйонів євро, по 18 мільйонів за кожного з них.

Категория: Трансферы Украинских клубов | Просмотров: 685 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]