Главная » 2009 » Август » 6 » Відпочинкова перемога «МетаДона» у Словенії
Відпочинкова перемога «МетаДона» у Словенії
22:56

Голи Міхатаряна і Мґуні у матчі зі словенським «Інтерблоком» у другому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи знову довели значну перевагу донецького «Металурга» у класі – 3:0 і жодних запитань.


Тихо, без зайвого галасу і напруги, академічно. Так гра і проходила у Словенії. Схоже, ще до стартового свистка арбітра всім було зрозуміло, хто ж пройде до наступного раунду, і вийшли собі футболісти обидвох команд відіграти такий собі товариський спаринг, яких не бракувало під час недавнього літнього міжсезоння. Таке враження, що можна було не проводити цю зустріч. Ніхто б від цього нічого не втратив…

Навіть попри цей академізм, перевага української команди відчувалася. На початку поєдинку активністю відзначався Мхітарян, який намагався пробивати з будь-якої дистанції, не завжди ці удари виходили, деколи бракувало точності, але старанності від вірменського футболіста не відбереш.

Далі за справу взявся Мґуні. Щоправда, здавалося, що він прагне завести м’яч у ворота, принаймні зі зручних позицій чомусь не бив, а пробував по кілька разів обіграти опонентів. До перерви нічого не вийшло. Але, як з’ясувалося у другому таймі, для Мхітаряна і Мґуні це була лише розвідка оборонних редутів суперника.


У проміжку 6-ти хвилин «металурги» зробили свою справу. Спочатку Маріо Сержіу зробив фірмовий прохід правим флангом (до речі, далеко не вперше у матчі), знайшов у штрафному майданчику Мхітаряна, а тому оборонці словенської команди дозволили спокійно відкрити рахунок у даром низом – 0:1.

Невдовзі Мґуні вивели на побачення з голкіпером Розманом, і форвард «Металурга» відпрацював епізод, як належить, – 0:3.

А наприкінці гри Брежіч в епізоді, коли небезпека біля воріт «Інтерблока» вже була вичерпана, смикнув футболіста донецької команди. Пенальті – і Дімітров ставить крапку у зустрічі.

Моменти ще виникали. І взагалі, другий тайм вийшов трохи жвавішим від першого. Навіть Дішленковічу частіше довелося вступати у гру. А от «металурги» могли довести рахунок до непристойного. Пошкодували словенців…

З 16-ти голів, які «металурги» вже забили у цьому сезоні, 13 (!) – на рахунку новачків. Перед матчем найпопулярнішими були жарти про те, що Мґуні, Годін і Мхітарян усе життя разом тренувалися, тільки грали за різні команди. Аж надто легко і зіграно все виходить у донеччан. Так би й надалі у Лізі Європи.
Ліга Європи. Третій кваліфікаційний раунд. Другий матч
«Інтерблок» (Словенія) – «Металург» (Д., Україна) – 0:3 (0:0)

Перший матч – 0:2

Голи: Мхітарян (67), Мґуні (73), Дімітров (83, з пенальті)

«Інтерблок»: Розман, Табо, Брежіч, Раковіч (Майцен, 70), Мішура (Заднікар, 56), Кокот, Нтаме, Гіл, Єлечевіч, Ілічіч, Фінк (Міленковіч, 46)

«Металург»: Дішленковіч, Коротецький (Білозор, 76), Чечер, Мґуні, Лазіч, Воловик, Макрідіс, Мхітарян, Годін (Фабінью, 63), Маріо Сержіу, Кінґслі (Дімітров, 46)

Категория: Украинские клубы в Еврокубках | Просмотров: 727 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]