Главная » 2009 » Август » 6 » Екс гравець "Шахтаря": Припускаю, вихід на пік форми Луческу планував пізніше
Екс гравець "Шахтаря": Припускаю, вихід на пік форми Луческу планував пізніше
20:54

Донецький ”Шахтар” вибув із Ліги чемпіонів. Минулої середи володарі Кубка УЄФА зіграли внічию з віце-чемпіоном Румунії ”Тімішоарою” — 0:0. Причини вильоту ”Шахтаря” з найсильнішого клубного євротурніру аналізує колишній форвард команди Віктор Грачов, 53 роки:


— По-перше, фактор недооцінки суперника. Він зіграв свою роль у Донецьку і призвів до нічиєї. Але кількість створених вдома голевих моментів заспокоїла гірників, і глибоко вивчити ”Тімішоару” вони так і не змогли. Подумали, що моменти будуть самі по собі виникати й у Румунії. А їх, принаймні після власної комбінаційної гри, в донеччан не було — тільки зі стандартів. Швидше, ”Тімішоара” мала забивати. По-друге, гірникам бракувало руху — припускаю, що вихід на пік форми Луческу планував пізніше, на вересень-жовтень під груповий турнір.

Гірники мали забивати, але на матч вийшли з одним форвардом.

— Цілком слушно, — каже експерт. — Форсувати події можна було й не одразу. А якщо й одразу, то трьох атакувальних бразильських півзахисників — Фернандіньйо, Жадсона, Ілсіньйо — для цього вистачало теоретично. Але вони не в формі. Агахова ж, який замінив Адріано, у гру не потрапив.

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 680 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]