Главная » 2009 » Август » 6 » Уряд дозволив попередню оплату робіт на НСК "Олімпійський"
Уряд дозволив попередню оплату робіт на НСК "Олімпійський"
15:57

5 серпня 2009 року Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження «Про окремі питання фінансування у 2009 році реконструкції стадіону Національного спортивного комплексу «Олімпійський».Цим документом передбачено здійснення попередньої оплати демонтажних, будівельно-монтажних робіт на НСК «Олімпійський» у розмірі 43,2 мільйона гривень для придбання будівельних матеріалів.


За словами Міністра України сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка, це урядове рішення дозволить здійснювати будівельно-монтажні роботи на НСК «Олімпійський» чітко за графіками, затвердженими УЄФА.

"Немає ніяких збоїв і з фінансуванням цього об’єкту. У 2009 році відповідно до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 з футболу, на реконструкцію НСК "Олімпійський" планується виділити один мільярд гривень.

Кошти виділяються у запланованому порядку на оплату будівельно-монтажних, проектних робіт, обладнання та матеріалів, необхідних в найближчі кілька місяців», - зазначив Юрій Павленко.

Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 754 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]