Главная » 2009 » Август » 6 » «Сталь» взяла реванш в «Зірки»
«Сталь» взяла реванш в «Зірки»
23:01

В другому кваліфікаційному раунді Кубка України в гостях кіровоградська «Зірка» з рахунком 0:1 поступилася дніпродзержинській «Сталі».


Останнім часом зустрічі між дніпродзержинською «Сталю» та кіровоградською «Зірки» стали набувати протистоянь з непримиримим характером; останній свідченням цього є їх останній матч 7 червня цього року в Кіровограді, коли на трибунах прийшло подивитися рекордна кількість глядачів для другої ліги – 12 тисяч. Тоді кіровоградці святкували перемогу з рахунком 2:1, яка і стала вирішальною у завоюванні путівки до першої ліги. От сьогодні звітний матч є певним реваншем для «Сталі».

В стартовому складі кіровоградської команди Ігор Жабченко вперше випустив новобранця команди Кирила Дорошенка, також дав відпочити Василю Кордюку, Олександру Курневичу та Олександру Кочурі, котрі залишилися в запасі.

Команди матч почали без особливих небезпечних моментів: кіровоградці перший небезпечний момент створили на 17-ій хвилині матчу, коли в черговий раз за останні матчі кіровоградської команди Олександр Морозов втратив можливість відзначитися за свою команду.


Господарі теж старалися турбувати воротаря «Зірки»; на 13-ій хвилині вони забили у ворота кіровоградської «Зірки», але гол було відмінено – арбітр зафіксував офсайд. А за чотири хвилини до завершення першої половини матчу футболісти «Сталі» «заробили» пенальті, яке чітко реалізував Дмитро Прима - 1:0 на користь дніпродзержинців. Дмитро Прима, до речі був автором єдиного голу дніпродзержинців в матчі двохмісячної давності.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги 1:0 господарів поля. Що ж в другому таймі потрібно тренерському штабу команди першої ліги щось змінювати.

На 53-ій хвилині наставник гостей Ігор Жабченко підсилив атаку креативним півзахисником, вихованцем кіровоградського футболу, Олександром Кочурою, який замінив активного, але не зовсім «щасливого» Олександра Морозова. Далі на полі зявився і Олександр Курневич.

Зроблені заміни мали збільшити швидкість розвитку атак гостей, але вони цього не дали: далі команди грали в повільний футбол, а від кіровоградців ж чекають перемоги. Господарів такий розвиток подій повністю влаштовує: їм головне вберегти свої ворота на «замку».

А на 64-ій хвилині матчу Олександр Кочура відзначився не точним ударом по воротам «Сталі». За п’ять хвилин за порушення правил арбітр з Сімферополя Вакс назначив пенальті у ворота «Сталі», яке Олександр Кочура не реалізував: пробив мимо воріт суперника. Ось так виграє той, хто влучніше б’є одинадцятиметрові.

Що ж в підсумку «Сталь» взяла своєрідний реванш у кіровоградської «Зірки» за попередню поразку – рахунок матчу 1:0 на користь господарів і кіровограці залишать кубок України. Зігравши лише один матч, а дніпродзержинська «Сталь» тепер має очікувати на визначення суперника у наступному етапі змагань.

«Сталь» - «Зірка» 1:0 (Прима, 42 (п)).

Склад ФК «Зірка»: Єрещенко, Басов, Бундаш (Каленчук, 73), Вечтомов, Ломко, Котелюх, Морозов (Кочура, 53), Поліщук (Курневич, 59), Давидов, Данченко, Дорошенко.

Попередження: Котелюх, 16; Вечтомов, 20; Дорошенко, 28; Данченко, 64; Давидов, 78 – Обревко, 61.

Категория: Кубок Украины | Просмотров: 837 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]