Главная » 2009 » Август » 6 » ФК «Полтава» – ФК «Львів» 1:0. Мінус один фаворит
ФК «Полтава» – ФК «Львів» 1:0. Мінус один фаворит
23:00

Лідер другої ліги на своєму полі обіграв екс-учасника Прем’єр-ліги, забивши гол на 90 хвилині. Обидва тайми гри виявилися дзеркально протилежними: активніше почали гості, а краще завершення провели господарі.


На правах більш сильної команди саме львів’яни активніше розпочали гру. За перші 10 хвилин гри «Львів» завдав трьох ударів по воротах «Полтави» і виконав один штрафний, тоді як господарі не відзначилися жодною небезпекою. Власне, саме цей штрафний у виконанні Ільківа можна вважати найреальнішою нагодою для гостей відкрити рахунок у матчі: м’яч влучив у штангу та відскочив у поле, де першими були захисники «Полтави».

На 18 хвилині уже полтавці могли використати свій штрафний, та Армен Акопян пробив мимо воріт. Усю першу половину гри «Полтава» не могла відійти від своїх воріт: «Львів» насідав, повністю виграючи центр поля. Підтвердження цьому – атака на 3- хвилині, коли навіс із правого флангу на Чепурненька і його удар перервав Зарубін.

Одна з небагатьох контратак господарів на 37 хвилині завершилася дальнім ударом повз ворота. Ось. Власне, і все, на що сподобилася «Полтава» у першому таймі.


Певно, в роздягальні Іван Шарій вніс необхідні корективи, адже після свистка на другий тайм ситуація на полі докорінно помінялася. Наче заведений, забігав на своєму правому фланзі Марченко, на 10 хвилині центральний півзахисник Ніканович пробив здалеку в голкіпера – хлопці зрозуміли, що і з таким суперником можна грати.

Дивно виглядав «Львів» – очікувалося, що у другій половині гри вони додадуть, а виявилося – здали. Хоча кількість моментів не зменшилася: на 57 хвилині атака правим краєм та удар Худзіка був неточним, а на 59-ій штрафний Ільківа взяв Зарубін.

І ось тут виявив свої найкращі якості (йдеться про швидкість та дриблінг) Костянтин Марченко. Двічі він на фланзі накручував свого опонента, щоправда, завершити його навіси було нікому. Лише раз Ніканович завдав дальнього удару, але, по-перше, мимо, а по-друге, його партнер, котрий намагався переправити м’яч у ворота, знаходився в офсайді.

Гра стала досить жорсткою, через що за останні двадцять хвилин арбітр п’ять разів діставав із кишені жовту картку. «Львів» тільки зараз трохи оговтався від натиску «Полтави» і провів свою контратаку. Зарубін вийшов надто далеко з воріт, але Мандзюк вирішив не перекидати його, а пробити низом і таким чином «запоров» момент.

А на останній хвилині основного часу «Полтава» провела вдалу і характерну для себе атаку. Штрафний за чергове порушення з майже з центру поля виявився результативною подачею: Романов тім’ям підправив політ м’яча акурат у нижній кут воріт Марущака. За додані хвилини «Львів» так і не зумів створити бодай єдиний небезпечний момент. 1:0 – «Полтава» йде далі, Кіндзерський засмученим залишає стадіон, а Соболєв жартує, що хоче наступним суперником полтавську «Ворсклу».

ФК «Полтава» – ФК «Львів» 1:0

Гол: Романов 90

«Полтава»: Зарубін, Бичков, Плехтяк (Данаєв 26), Козленко, Радевич, Марченко (Вітошинський 90+1), Акопян, Ніканович, Батусов, Романов, Козлюк (Козаченко 60).

«Львів»: Марущак, Розгон, Гальчук, Ільків, Леонідов, Федорчук, Панас, Б. Баранець (Танчик 64), Лупашко, Чепурненко (Худзік 55), Мандзюк.

Попередження: Баранець 61, Ніканович 74, Танчик 78, Акопян 83, Радевич 87.

Категория: Кубок Украины | Просмотров: 763 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]