Главная » 2009 » Август » 5 » Шевченко пiде з "Челсі" за 12 млн. доларів
Шевченко пiде з "Челсі" за 12 млн. доларів
22:56

Андрій Шевченко готовий піти з "Челсі" за умови, якщо йому повністю виплатять зарплату за рік контракту, що залишився.


Легендарний український форвард Андрій Шевченко готовий повернутися в рідне для нього київське "Динамо". Зараз "Динамо" веде активні переговори з українцем.

Зазначимо, що кілька днів тому в лондонському клубі Андрію Шевченку дали зрозуміти, що в клубі не потребують його послуг. Про це прозоро натякнув головний тренер "аристократів" Карло Анчелотті.

Більш того, "Челсі" готовий надати футболісту статус вільного агента і достроково розірвати з футболістом контракт, термін якого закінчується тільки влітку наступного року.


Однак сам футболіст заявив, що готовий піти за умови, якщо йому повністю виплатять зарплату за рік контракту, що залишився.

Вважаючи, що Шевченко отримує в місяць 980 тисяч доларів, керівництву лондонського клубу доведеться віддати майже 12 мільйонів доларів просто так! Така умова не влаштовує "аристократів".

З іншого боку, якщо Андрій не піде, доведеться платити за те, що українець "гріє" лавочку, що є недозволеною розкішшю навіть для боса "Челсі" Романа Абрамовича.

Звісно, порятунком як для "Челсі", так і для Андрія, стане перехід в інший клуб.

Як раніше вже повідомлялося активний інтерес до 32-річного форварда, крім "Динамо", виявляли катарський клуб "Аль-Гарафа" та італійська "Рома". Причому в Катарі Шеві готові були платити ще більше, ніж у "Челсі" - 13 мільйонів доларів на рік. Однак грати під палючим катарським сонцем Андрій не схотів, а "Рома" лише цікавилась, а до пропозиції справа не дійшла.

Тим часом наставник киян Валерій Газзаєв заявив, що буде дуже радий, якщо така зірка як Андрій Шевченко, з’явиться в "Динамо".

tsn.ua

Категория: Украинцы зарубежом | Просмотров: 739 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]