Главная » 2009 » Август » 5 » Юрій Павленко: "Євро-2012 без фінансування не залишиться"
Юрій Павленко: "Євро-2012 без фінансування не залишиться"
15:45

«Я переконаний, що кошти будуть. На останньому засіданні (29 липня) Кабінет Міністрів ухвалив рішення, яке передбачає механізм затвердження коштів на інфраструктурні проекти. Ми прогнозували, що Президент накладе вето на закон, який передбачав фінансування з прибутків Національного банку», - зазначив Юрій Павленко під час свого виступу на Радіо Свобода.



На жаль, міністр не зазначив, що саме передбачає альтернативний механізм фінансування, пояснивши, що більшою мірою це компетенція міністерства фінансів. «Рішення було відпрацьоване Мінфіном та Національним банком України. Координацію здійснював Іван Васюник. Уряд дискутував, звичайно, але цей механізм прийняв і затвердив», - заявив міністр.


На думку Юрія Павленка, державні посадовці зараз роблять усе для гідного проведення чемпіонату: «Я не думаю, що сьогодні варто піднімати дискусію про те, що хтось зриває Євро».


Нагадаємо, що 3 серпня Віктор Ющенко наклав вето на зміни до Держбюджету, відповідно до яких Національний банк України мав би перерахувати 9,8 млрд. гривень до державної казни на підготовку об'єктів Євро-2012.

Категория: ЕВРО-2012 | Просмотров: 624 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]