Главная » 2009 » Август » 4 » "Карпати" жаліються на Годуляна по 11 епізодам
"Карпати" жаліються на Годуляна по 11 епізодам
22:51

Львівські "Карпати" подали офіційну скаргу на суддівство Валерія Годуляна в поєдинку проти "Металіста". Львівяни взагалом нарахували 11 помилок Годуляна, які, за їх думкою, мали вплив на результат гри.


Представлено 11 (одинадцять) ігрових епізодів, які, на нашу думку, вплинули на хід та кінцевий результат матчу.

1-й епізод.
6 хв. гри. Воротар команди «Металіст» граючи на виході перехоплює м’яча, зробивши кілька кроків, падає на землю. Гравець команди "Карпати" Федецький А. (№44), повертається назад, не вчиняючи при цьому жодних дій, спрямованих на навмисний контакт з воротарем. Воротар піднімається і починає рухатись вперед зі зміною напрямку руху, внаслідок чого відбувається зіткнення воротаря з гравцем команди «Карпати» не за ініціативою гравця команди «Карпати». Суддя виносить попередження Федецькому А.

2-й епізод.
12 хв. гри. Гравець команди "Карпати" Ткачук А. (№25), який рухається до м’яча на великій швидкості, намагається перехопити м’яч, в свою чергу гравець команди «Металіст» Едмар №8 в підкаті намагається перехопити м’яч. Гравець команди «Карпати» №25, не здійснюючи жодних дій, які б могли кваліфікуватись як свідома небезпечна гра, програвши долю секунди у боротьбі за м’яч, в динамічному епізоді ненавмисно зачепив ногу гравця «Металіста», здійснивши технічний фол. Арбітр матчу показує червону картку і вилучає з поля гравця «Карпат».


3-й епізод.
18 хв. гри. У боротьбі за м’яч у штрафному майданчику «Металіста» гравець команди господарів №7 (Валяєв С.) в кидку двома руками перехоплює м’яч після удару завданого гравцем команди «Карпати» №10 Гурулі А. Арбітр продовжує гру, не звертаючи увагу на очевидне порушення Правил гри (гра рукою в штрафному майданчику).

4-й епізод.
28 хв. гри. Під час контратаки команди «Карпати» гравець якої, №16 Худоб'як І., виконує передачу на гравця №79 Кузнєцова С., лайнсмен зриває гольову атаку гостей, помилково фіксуючи положення «Поза грою».

5-й епізод.
31 хв. гри. Гравець команди «Металіст» №33 Девіч М., здійснюючи спробу обведення гравця команди «Карпати», відверто симулює у штрафному майданчику, після чого активно вимагає призначення 11-метрового штрафного удару. Арбітр ніяк не реагує на провокативні дії гравця «Металіста». Цей епізод має особливе значення у прив’язці до наступного епізоду №6, з огляду на необхідність винесення попередження у цьому епізоді гравцеві команди «Металіст».

6-й епізод.
33 хв. гри. Футболіст команди «Металіст» №33 Девіч М. руками ловить м’яч, за що справедливо отримує попередження. Якщо арбітр в полі діяв би згідно Правил гри, то враховуючи попередній епізод (№5), повинен був би винести друге попередження і вилучити гравця «Металіста».

7-й епізод.
41 хв. гри. Під час виконання кутового удару біля воріт команди "Металіст" гравець команди «Карпати» №15 Петрівський Т. відкривається в штрафному майданчику для здійснення удару по воротах команди «Металіст». Гравець господарів №8 Едмар, цілком очевидно, затримує його руками з метою запобігти завданню удару по воротах. Арбітр не реагує на дане порушення з боку гравця «Металіста» у власному штрафному майданчику.

8-й епізод.
43 хв. гри. Гравець команди "Металіст" №14 Лисенко О., намагаючись відірватись від захисника команди «Карпати» №33 Тарасенка Є., симулює падіння до лінії штрафного майданчика. Арбітр призначає штрафний удар в сторону команди «Карпати», піддавшись на провокацію.

9-й епізод.
68 хв. гри. Під час проведення атаки гравець команди гостей №9 Кожанов Д. виконує на гравця №16 Худоб’яка І. навісну флангову передачу. Намагаючись перехопити м’яч на виході з воріт (у повітрі), воротар команди «Металіст» №1 Горяїнов О. , помиляється і завдає удару кулаком в голову гравцю команди «Карпати» Худоб'яку І. (з нанесенням травми), при цьому м’яч головою зумів перехопити захисник «Металіста». Головний арбітр на порушення Правил гри з боку воротаря не реагує.
Окремо і особливо звертаємо у цьому епізоді Вашу увагу на дії лайнсмена, який сигналізує про необхідність призначення штрафного удару в бік воріт команди «Карпати».

10-й епізод.
75 хв. гри. Воротар команди "Карпати" №22 Тлумак А. перехоплює м’яча руками знаходячись у воротарському майданчику. В цей час гравець команди «Металіст» №22 Обрадовіч М. активно корпусом та руками заважає воротарю швидко ввести м'яча в гру - свисток арбітра мовчить.

11-й епізод.
85 хв. гри. Воротар команди "Карпати" №22 Тлумак А. перехоплює м'яча руками у грі на виході і готується швидко ввести його у гру. В цей момент на нього активно набігає гравець команди «Металіст» №14 Лисенко В. і, попри те, що він не встигав декілька метрів до м’яча, завдає воротареві поштовху, збиваючи з ніг – свисток арбітра знову мовчить.

Окремо звертаємо увагу на те, у процесі підготовки матеріалу, 3 серпня 2009 року о 11:24 ФК «Карпати» скерував факсом запит до Футбольного Клубу «Металіст» з клопотанням на підставі п.7 статті 29 Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ОПФКУ «Прем’єр Ліга» сезону 2009/2010 рр., впродовж 24 годин надати відеозапис згаданого матчу з 3-х відеокамер. Станом на 18:00, 04 серпня 2009 року, у порушення Регламентних норм, жодної інформації від ФК «Металіст» стосовно надісланого клопотання до ФК «Карпати» не надійшло.

fckarpaty.lviv.ua

Категория: Новости Премьер-лиги | Просмотров: 720 | Добавил: romantikp71 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]